Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Στοίχημα, Ευρωλίγκα. Ορθιος στο Μόναχο ο «εξάστερος»

 

Κυριαρχεί στο μπασκετικό πρόγραμμα απόψε η αναμέτρηση της Μπάγερν με τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι είχαν κερδίσει στο ΟΑΚΑ με 83-76 στον α’ γύρο.

Η Μπάγερν είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς. Συνεχίζει να βρίσκεται μέσα στην οκτάδα, ανάμεσα σε μεγαθήρια και αυτό την κάνει να ελπίζει. Μάλιστα είναι η καλύτερη εντός έδρας ομάδα της διοργάνωσης με 10 νίκες σε 13 ματς. Σκοράρει 78 και δέχεται περίπου 73 πόντους.

Το τριφύλλι προέρχεται από την ήττα με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Σ’ αυτό τον αγώνα μπορεί να έλαμψε ο Χεζόνια, να απέδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όμως για ακόμη μια φορά είδαμε μηδενική δημιουργία και μπάσκετ αλάνας. Οι απουσίες των Νέντοβιτς και Παπαπέτρου είναι σημαντικές. Εκτός έδρας, ο Παναθηναϊκός έχει μόλις 3 νίκες σε 12 ματς, σκοράρει 75,5 πόντους και δέχεται 83,5.

Στοίχημα Ευρωλίγκα λοιπόν. Η Μπάγερν είναι φαβορί και έχει κίνητρο. Ο εξάστερος έχει σημαντικές απουσίες. Οι Γερμανοί όμως τον τελευταίο καιρό κερδίζουν δύσκολα, στο όριο. Θα δώσω αβάτζο στους φιλοξενούμενους σε έναν αγώνα που δεν περιμένω να πάει ψηλά.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου