Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Στοίχημα προγνωστικά σε Σκωτία και Κύπρο

 

Η πρωτοπόρος Ρέιντζερς στην Premiership της Σκωτίας, που κάνει εκπληκτική χρονιά φέτος βρισκόμενη στην κορυφή της βαθμολογίας με 85 βαθμούς και στο +17 από την δεύτερη Σέλτικ, είναι αδύνατον να χάσει τον τίτλο. Είναι αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα, στην έδρα της δεν έχει χάσει ούτε έναν βαθμό και οι δύο ισοπαλίες της είναι σε εκτός έδρας αγώνες.

Η Σεντ Μίρεν, νίκησε την προηγούμενη εβδομάδα την Ρος Κάουντι μετά από ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών με ισοπαλίες. Είναι η μοναδική ομάδα φέτος, που κατάφερε να κερδίσει τους γηπεδούχους στα πλαίσια των προημιτελικών του Λιγκ Καπ τον Δεκέμβριο με 3-2.

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ο Τζέραρντ την ομάδα του, καθώς το βάρος πέφτει πλέον στην Ευρώπη και σίγουρα το μυαλό όλων θα βρίσκεται στην κρίσιμη μάχη της Πράγας.

Περνάμε στην Κύπρο και σε άλλα στοίχημα προγνωστικά. Δεύτερη αγωνιστική των play offs με ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια και Ανόρθωση. Οι «πράσινοι» είναι πρώτοι στην βαθμολογία, έχουν ένα εξαιρετικό σερί στο πρωτάθλημα, έχουν να ηττηθούν από τα τέλη Νοεμβρίου, όταν και γνώρισαν την ήττα με 2-1 από την Νέα Σαλαμίνα. Έκτοτε τρέχουν ένα εκπληκτικό σερί, με δύναμη την έδρα τους στην οποία έχουν μόνο δύο ισοπαλίες και έξι νίκες.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου