Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Πιερικού για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ με την σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, εργάζεται καθημερινά ώστε η ομάδα να στέκεται στο ύψος και το μέγεθος του ονόματος της.

Για τον λόγο αυτό,  η αποστολή του Πιερικού θα αναχωρήσει σήμερα Τρίτη για το παιχνίδι της  Τετάρτης 31/3 με τον Πανσερραϊκό και θα διανυκτερεύσει σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.

Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Πιερίας κάθε αναμέτρηση,  επιβάλλει την ανάλογη προετοιμασία. Για τον λόγο αυτό κρίθηκε απαραίτητο να αναχωρήσει μια ημέρα νωρίτερα η αποστολή για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την ομάδα των Σερρών. 

      Ο Πιερικός αλλάζει σελίδα σε όλα τα επίπεδα. 

 Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση της ΠΑΕ, ώστε όλα να λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο είναι αξιοσημείωτη και στόχος όλων των ανθρώπων που εργάζονται στην εταιρία, είναι η ανάγκη μας να κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε να φτάσει ο Πιερικός όσο πιο ψηλά γίνεται και συνάμα, να κάνουμε τον στυλοβάτη της προσπάθειας μας, δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, υπερήφανο και δικαιωμένο για την επιλογή του να μας εμπιστευτεί την μεγάλη του αγάπη, που λέγεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου