Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Εκλογές ΕΠΣ Ημαθίας: Μια φαρσοκωμωδία... με θύμα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

 


«Τραγελαφικά» γεγονότα συνέβησαν στις σημερινές εκλογές της ΕΠΣ Ημαθίας καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gnomi.news μετά από παρέμβαση του ίδιου του Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας η διαδικασία εκλογής προέδρου της Ένωσης αναβλήθηκε.

H αιτία φαίνεται ότι είναι η απαγόρευση συγκεντρώσεων λόγω των μέτρων για τον Covid-19, καθώς ο  Δήμος Βέροιας από την Παρασκευή 26 Μαρτίου βρίσκεται σε καθεστώς πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) ωστόσο εμείς κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις.

Το περιστατικό βέβαια γεννά ερωτηματικά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, κ. Γεώργιος Αδαμίδης παρουσίασε έγγραφο που απαγόρευε την διαδικασία η οποία θα πρέπει να επισημάνουμε ότι από νωρίς μύριζε «μπαρούτι» καθώς υπήρχε καταγγελία με σκοπό την διακοπή της κάτι που αρχικά έπεσε στο κενό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς οι υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή των εκλογών παρουσία του προέδρου της Ένωσης φρόντισαν να τηρηθούν στο έπακρο όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και πρωτόκολλα μετά δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι ο λόγος της ακύρωσης της διαδικασίας ήταν η προστασία της δημόσιας υγείας όλων,να πέφτουν στο κενό και να χαρακτηρίζονται το λιγότερο αβάσιμα καθώς ο Δήμος Βέροιας εντάχθηκε στο ''βαθύ κόκκινο'' το απόγευμα της Παρασκευής κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζει ή οφείλει να γνωρίζει η αστυνομία.

Με λίγα λόγια η όλη διαδικασία θα έπρεπε αν και εφόσον διεκόπη για την Προστασία της Δημόσιας Υγείας η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας θα έπρεπε να μεριμνήσει να ενημερώσει την ΕΠΣ Ημαθίας με σχετικό έγγραφο πολύ νωρίτερα και όχι αφού έχει αρχίσει η διαδικασία.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από νωρίς υπήρχε έντονη κινητικότητα γύρω από τον χώρο διεξαγωγής των εκλογών με αστυνομική παρουσία και ιδιωτικής εταιρίας Security που απαγόρευαν την είσοδο σε όποιον δεν είχε την άδεια.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας,Στέργιος Μουρτζίλας,σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές εμφανίστηκε και όχι άδικα αρκετά αναστατωμένος με την απρόοπτη τροπή που πήρε η διαδικασία ζητώντας τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Η διακοπή των σημερινών εκλογών της Ένωσης όπως εξελίχθηκε πήγε το ποδόσφαιρο ένα ακόμη βήμα ενώ με παράγοντες που συνομιλήσαμε δήλωσαν και οι ίδιοι φανερά ενοχλημένοι.

Συμπέρασμα: Η ικανότητα διαχείρισης μιας ενδεχόμενης ήττας είναι εξίσου σημαντική με την διαχείριση της νίκης!

gnomi.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου