Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Πέτρος Κιάφας - Ζητούμενο η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής

 

Η ενότητα του Ανατολικού Ολύμπου χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το τουριστικό θέρετρο του νομού μας. Το ζητούμενο για όλους μας είναι η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής. Επιδίωξη μας υποστηρίζουμε ότι πρέπει να είναι η προσέλκυση τουριστών από χώρες με υψηλό βιοτικό επίπεδο.

Όλα αυτά, όμως, θα παραμείνουν ευχολόγια χωρίς ικανοποιητικές παροχές. Μέρος αυτών των παροχών είναι η ύπαρξη υπηρεσιών που θα διευκολύνουν τον επισκέπτη (εννοείται και τον κάτοικο της περιοχής) στην εξυπηρέτηση των αναγκών του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον τόπο μας. 

Για ποιες υπηρεσίες , ωστόσο, να γίνει λόγος όταν τα τελευταία 5 χρόνια από τη Λεπτοκαρυά αποχώρησε η Εθνική τράπεζα και ετοιμάζεται να αποχωρήσει η Συνεταιριστική. Στον δε Πλαταμώνα αποχωρεί η Αlpha bank και ακούγονται ψίθυροι (που πάντα επιβεβαιώνονται) για τα ΕΛΤΑ. Η ευθύνη για την τουριστική και όχι μόνο, υποβάθμιση της περιοχής θα βαρύνει στις πλάτες όλων, βουλευτών, αντιπεριφερειάρχη, δημάρχου, αντιδημάρχων και συμβούλων. Γι' αυτό είμαστε πρόθυμοι να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μας ζητηθεί από τους ιθύνοντες. Τη στιγμή αυτή η ολιγωρία είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

Υ.Γ. Το παρόν δελτίο τύπου έχει κοινοποιηθεί στους βουλευτές Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκο, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, Σάββα Χιονίδη, Μπέττυ Σκούφα

Πέτρος Κιάφας

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου