Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Με ένα δοκάρι σε 90΄ λεπτά δεν κερδίζεις ούτε Πιερικό, ούτε εντυπώσεις - Συγχαρητήρια στον διαιτητή Τσιμεντερίδη!

Η εικόνα πάντα έδινε απαντήσεις στις όποιες τοποθετήσεις κατά καιρούς γίνονται στον πολύπαθο χώρο των ΜΜΕ, ειδικότερα τώρα που το διαδίκτυο δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να εκφράζουμε με τον δικό μας τρόπο και όπως μας συμφέρει την άποψη μας.

Δείτε λοιπόν το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα για τα όσα υποστηρίζει η ιστορική ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας, η οποία είχε μια καλή παρουσία στο παιχνίδι του Α΄ΔΑΚ απέναντι στον Πιερικό αλλά εκτός την φάση του δοκαριού που καταγράφεται σαν μια πολύ καλή ευκαιρία, δεν είχε να επιδείξει τίποτε παραπάνω που θα της δίνει το δικαίωμα να ...αδικείται. 

Διαβάζοντας την ανακοίνωση της ομάδας της Πέλλας, αισθανθήκαμε πως την Κυρική μάλλον θα πρέπει να βρίσκονταν σε ...άλλο γήπεδο.

Ευτυχώς ο καιρός στην Κατερίνη χθές ήταν καλός γιατί η γενικότερη εικόνα του παιχνιδιού, δεν έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα της ομάδας μας Φώτη Καραγκιολίδη ούτε καν να ζεσταθεί.

Συγχαρητήρια στον Πιερικό για το τρίποντο της πρεμιέρας και τον διαιτητή Τσιμεντερίδη που πραγματοποίησε μια δίκαιη και τιμητική για τον χώρο του διαιτησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου