Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Αυτά ισχύουν απο αύριο στην Πιερία - Απο τις 9 μ.μ. η απαγόρευση όλη την εβδομάδα

Όλα τα νέα μέτρα που ισχύουν από το πρωί του Σαββάτου 20 Μαρτίου - Οι επίσημες ανακοινώσεις

Περιορισμένες αλλαγές στα μέτρα στο lockdown -με χαμηλό επιδημιολογικό αποτύπωμα- αποφάσισε η επιτροπή επιδημιολόγων και ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες που είχε μεταδώσει νωρίτερα το ethnos.gr.

Αναλυτικά τα νέα μέτρα που ισχύουν από αύριο Σάββατο 20 Μαρτίου:

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί για όλη τη χώρα και όλη τη βδομάδα, αρχής γενομένης από αύριο, Σάββατο 20.03.2021.

Επαναλειτουργούν τα κομμωτήρια και κέντρων περιποίησης άκρων (μανικιούρ - πεντικιούρ) από τη Δευτέρα 22 Μαρτίου.

Επαναλειτουργία υπαίθριων αρχαιολογικών χώρων έως 3 άτομα με χρήση μάσκας και χρήση του κωδικού 6 και χωρίς αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα.

Άνοιγμα των δημόσιων πάρκων, με επίσκεψη έως τριών ατόμων, εκτός εάν αφορά σε οικογένειες και πάλι με χρήση του κωδικού 6 και μετακίνηση με τα πόδια ή με ποδήλατο.

Τέλεση λειτουργίας στις εκκλησίες με 1 πιστό ανά 25 τμ και όριο τους 20 πιστούς για Κυριακή της Ορθοδοξίας, για την 25η Μαρτίου και τους δεύτερους χαιρετισμούς της Θεοτόκου.

Τέλος, επιτρέπεται το ψάρεμα -ερασιτεχνική αλιεία- για τους διαμένοντες σε παραθαλάσσιους δήμους με χρήση του κωδικού 6 με sms στο 13033.

Σημειώνεται ότι εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο με αυτοκίνητο ή μηχανάκι - Επιτρέπεται μόνο πεζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου