Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Ανεψιός του Παύλου Σαββίδη ο αστυνομικός που σώζει τη ζωή κατάκοιτου 50χρονου στην πρωτεύουσα! (βίντεο)

 

Τυχαία από τον δρόμο περνούσαν με τις μηχανές τους αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι σταμάτησαν για να βοηθήσουν τον άνδρα που βρισκόταν πεσμένος στο πεζοδρόμιο. Ένας από αυτούς μάλιστα, όπως φαίνεται στα βίντεο, του παρέχει τις πρώτες βοήθειες, κάνοντάς του μαλάξεις στο στήθος. 

«Του έκανε μαλάξεις επί 20-25 λεπτά, ενώ την ίδια ώρα άλλος αστυνομικός του κρατούσε το κεφάλι και άλλος έπαιρνε τον σφυγμό του. Παράλληλα, κάλεσαν το ασθενοφόρο, ενώ στο σημείο έφτασαν και άλλοι αστυνομικοί για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία. Ευτυχώς ο αστυνομικός κατάφερε να επαναφέρει τον άνδρα και αμέσως μετά ήρθε ο διασώστης του ΕΚΑΒ» λέει στο enikos.gr ο Γιάννης Νικολόπουλος που ήταν παρών στο περιστατικό και περιγράφει όσα συνέβησαν.

Λίγο αργότερα έφτασε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον άνδρα στο Θριάσιο νοσοκομείο. 

Ο αστυνομικός Χρήστος Πετμεζάς που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα έλκει την καταγωγή του από την Θράκη, είναι ανεψιός του πρώην ποδοσφαιριστή του Εθνικού Κατερίνης και του Ατρομήτου Κατερίνης, Παύλου Σαββίδη.

Από πάτερα Θρακιώτη και μάνα Πόντια από Θεσσαλονίκη, αθλητής του στίβου 200-400 μέτρα και δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις!

Με στοιχεία απο: www.xanthinea.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου