Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Κοινή Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου και του Υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ Κων/νου Χρίστογλου σε μονάδες υγείας

Την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας επισκέφθηκε την Πέμπτη 4 Μαρτίου ο Υποδιοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας (3η Υ.ΠΕ.) κ. Κωνσταντίνος Χρίστογλου. 

Ο κ. Χρίστογλου μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Κατερίνης και τα εμβολιαστικά κέντρα όπου διενεργείται ο εμβολιασμός για τον κορωνοϊό. 

Παράλληλα, περιηγήθηκαν στους χώρους του προκατασκευασμένου οικίσκου (τύπου ISO BOX) που τοποθετήθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τη διενέργεια τεστ κορονοϊού. 

Τέλος, συναντήθηκαν με την κα Σοφία Κωτσοπούλου, γενική οικογενειακή γιατρό και υπεύθυνη συντονίστρια της 4ης ΤΟΜΥ Κατερίνης η οποία τους ενημέρωσε για την κίνηση της εμβολιαστικής διαδικασίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου αφού ευχαρίστησε τον κ. Χρίστογλου για την εποικοδομητική και γόνιμη συνεργασία που έχουν αναπτύξει με κοινό σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας των πολιτών, τόνισε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσει να συμβάλει τα μέγιστα στην  ενίσχυση των υποδομών υγειονομικής περίθαλψης και τη μάχη  έναντι της πανδημίας.

«Με μοναδικό σεβασμό στο πολύτιμο έργο των ιατρών και των νοσηλευτών, ως Περιφερειακή Αρχή με το συντονισμό και τη μέριμνα του Περιφερειάρχη μας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα θα βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα σας, στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων μας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας» δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Σοφία Μαυρίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου