Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Η είσοδος στο Α’ ΔΑΚ από την Θύρα 3α , 3β (θύρα επισήμων)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 ενημερώνει τα μέλη του Δ.Σ., τους μετόχους, τους προσκεκλημένους, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, και το λοιπό βοηθητικό προσωπικό που θα εισέλθουν στην αθλητική εγκατάσταση του Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, ότι η είσοδός τους θα πραγματοποιηθεί από την Θύρα 3α , 3β (θύρα επισήμων), με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

     Ενημερώνουμε επίσης ότι θα πρέπει να θερμομετρηθούν, να κάνουν χρήση σε όλους τους χώρους, της προστατευτικής μάσκας, να επιβεβαιώσουν και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, σε ειδική φόρμα και στο «Δελτίο καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Football League». 

   Λόγω του αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου που πρέπει να τηρηθεί, πέραν της συγκεκριμένης Θύρας καμία άλλη δεν θα είναι ανοιχτή. Επίσης πέραν των ατόμων που αναγράφονται στον ειδικό πίνακα εισερχομένων ο οποίος έχει ήδη κατατεθεί στην Γ.Γ.Α. και στην FOOTBALL LEAGUE, και με βάση αυτόν θα γίνεται ταυτοποίηση των εισερχομένων ατόμων, ουδείς άλλος επιτρέπεται εισέλθει.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου