Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Παρέλυσε υπάλληλος του Νοσοκομείου μετά το 2ο εμβόλιο. Σε ΜΕΘ 2 ηλικιωμένοι για τον ίδιο λόγο

Παρουσίαση θέματος-Φωτογραφικό υλικό:

Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός *

Παράλυση στα πόδια υπέστη υπάλληλος του Νοσοκομείου Κατερίνης, αμέσως μετά από τη δεύτερη δόση τού εμβολίου που έκανε, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες.

Το άτομο αυτό νοσηλεύτηκε και σε Νοσοκομείο τής Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με άλλη πληροφορία.

Εδώ και δύο εβδομάδες, περίπου, το άτομο αυτό βρίσκεται στην κατοικία του, χωρίς να έχει δημοσιοποιήσει το γεγονός. Και, μάλλον, προσπαθεί να κρύψει το (πραγματικό) πρόβλημα που αντιμετωπίζει, γι’ αυτό και δεν το συζητά ακόμη κι όταν έρχεται σε τηλεφωνική επαφή με κάποια συγγενικά του πρόσωπα.

Επίσης, δύο ηλικιωμένοι νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με σημερινή πληροφορία, δύο ηλικιωμένοι νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά τη δεύτερη δόση τού εμβολίου. Κατά πληροφορίες, και γι’ αυτό το γεγονός επικρατεί σιωπή και επιχειρείται η κάλυψή του, ώστε να μη βγει στα Μέσα Ενημέρωσης και να μη διαδοθεί ευρύτερα στην κοινωνία.

Δεν είναι βέβαιο ότι πρόκειται γι’ αυτά μόνο τα τρία περιστατικά. Πιθανολογείται ότι παρενέργειες, μικρές, μεσαίες, μεγαλύτερες, έχουν συμβεί και σε άλλους εμβολιαζόμενους, τα περιστατικά των οποίων, προφανώς, δεν έχουν ανακοινωθεί και καλύπτονται από ένα πέπλο σιωπής.

Κρύβουν καλά το συμβάν τής παράλυσης εκεί στο νοσοκομείο Κατερίνης

Ως προς το πρώτο συμβάν, την πληροφορία περί παράλυσης φαίνεται να την κρύβουν καλά και εκεί στο Νοσοκομείο, σύμφωνα με όσα μας είπε ιατρός. Επιπλέον, όπως μας είπαν στελέχη τού Νοσοκομείου, εδώ και κάποιο διάστημα, όταν κάποιος ή κάποια από το διοικητικό ή το νοσηλευτικό προσωπικό θέτει ερώτημα σε συνάδελφό του/της, επί του θέματος, οι απαντήσεις που λαμβάνει είναι αλληλοσυγκρουόμενες.

Συγκεκριμένα, ορισμένες από τις απαντήσεις που έχουν ακουστεί, είναι οι εξής: «Α, δεν είναι τίποτα. Ένοιωσε ένα μούδιασμα μετά το εμβόλιο»… «Α, δεν ξέρω»… «Δεν μας επιτρέπεται να πούμε κάτι περί αυτού»… «Ε, δεν φταίει το εμβόλιο. Είχε υποκείμενα νοσήματα, από αυτά την ‘‘πάτησε’’» και άλλες τέτοιες δικαιολογίες.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου