Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Πιερικός - Αλμωπός Αριδαίας 2-0 Με το δεξί η ομάδα της Κατερίνης

 

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο πρωτάθλημα της Football League η ομάδα της Πιερίας, κερδίζοντας με 2-0 τον Αλμωπό Αριδαίας. Οι Κατερινιώτες έδειξαν πιο έμπειροι στο παιχνίδι της πρεμιέρας και πήραν δίκαια το τρίποντο με δυο εύστοχα πέναλτι, απέναντι στην ομάδα της Αριδαίας που έδειξε στοιχεία καλής και δουλεμένης ομάδας.

Οι γηπεδούχοι του Σάκη Παπαβασιλείου έδειξαν επηρεασμένοι απο την διακοπή πολλών μηνών. Επιδίωξαν τους βαθμούς και διαχειρίστηκαν σωστά το γρήγορο γκολ που πέτυχαν , πανηγυρίζοντας στο τέλος την πρώτη τους νίκη σε ένα "περίεργο" πρωτάθλημα, λίγων στροφών που ξεκίνησε σήμερα.

Στο 2ο λεπτό η κεφαλιά του Μανιού θα περάσει πάνω απο τα δοκάρια του Καραγκιολίδη.

Στο 4΄ο Γκατσολάρι θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή του Μένιου και ο διαιτητής της αναμέτρησης θα δείξει το σημείο του πέναλτι. Ο Χαρτσιάς θα αναλάβει την εκτέλεση, θα ευστοχήσει και θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Μέχρι το τέλος του 1ου μέρους το παιχνίδι δεν είχε τις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 45΄όμως και πρίν σφυρίξει ο Τσιμεντερίδης για τελευταία φορά στο πρώτο ημίχρονο, ο Χαντζάρας θα χάσει την ευκαιρία του αγώνα, όταν με όμορφο σουτ θα αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, με την μπάλα όμως να μη του κάνει το χατήρι, να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού του Καραγκιολίδη και να καταλήγει άουτ.

Στο 2ο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την εμπειρία τους και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης. Σε μια απο τις αντεπιθέσεις του Πιερικού, ο Δεμηρτζόγλου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, κερδίζοντας το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κυβελίδης. 

Στο 76΄δυνατή κεφαλιού του Μανιού θα περάσει και πάλι άουτ και στο 87΄καλή εκτέλεση φάουλ του Τοπαλίδη έξω απο την περιοχή, δε θα βρεί την εστία της ομάδας της Αριδαίας.

Διαιτητής ο Τσιμεντερίδης με βοηθούς τους Μαλανδρή και Μπαλιάκας. 4ος ο Δραγούσης.

Κίτρινες: Ιντζόγλου – Μένιος, Γκέσιος, Βενέτης

Πιερικός (Παπαβασιλείου): Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς (58′ λ.τ Ντόσης), Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Μακρής, Ιντζόγλου (65′ Κριεμάντι), Γκατσολάρι, Κυβελίδης, Μπουολί (46′ Δεμηρτζόγλου (90+6′ Τουλίκας)), Παπαδόπουλος (65′ Μηλιώτης).

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Ρογγότης, Βενέτης, Μεντής, Κουρούπης, Έππας (88′ Προκοπίου), Ασλαμπάλογλου, Χαντζάρας (74′ Κολτσίδας), Πέττας, Μανιός, Γκέσιος (74′ Αμαραντίδης).

1 σχόλιο: