Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Δήμος Κατερίνης – ΔΕΥΑΚ: Κατασκευή τοπικού δικτύου ομβρίων στο 17ο Δημοτικό Σχολείο

Ένα πρόβλημα που διαχρονικά ταλαιπωρεί τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα του 17ου Δημοτικού Σχολείου(περιοχή Αγίας Άννας),βρίσκει τη λύση του. Ο λόγος για την κατασκευή από τη ΔΕΥΑΚ τοπικού  δικτύου ομβρίων στην οδό Οδυσσέα Ελύτη, με παράλληλη κατασκευή σχαρών, για την ομαλή απορροή και τη μη συγκράτηση λιμναζόντων υδάτων. 

Με την ολοκλήρωση των εργασιών καθίσταται ασφαλής η διέλευση των μαθητών κατά την είσοδο και έξοδό τους από τον αύλειο χώρο της σχολικής μονάδας.

Στη διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Κυριακίδη εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία εξέλιξης των εργασιών. 

Παράλληλα,ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Σχολείου Δημήτριο Μπόζογλου, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του σχολείου, τόσο για το θέμα του δικτύου ομβρίων, όσο και γενικότερα για την συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης,στην εύρυθμη καθημερινότητα της σχολικής μονάδας. 

«Δίνουμε προτεραιότητα στα σχολεία μας. Με εποικοδομητική συνεργασία των υπηρεσιών μας με την εκπαιδευτική κοινότητα, επενδύουμε σταθερά στην Παιδεία και εργαζόμαστε συντονισμένα, προκειμένου να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της εκπαιδευτικής διαδικασίας»τόνισε σε δήλωσή του,ο Δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου