Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Α.Ε. Καρίτσας - rapid test και επιστροφή στις προπονήσεις

 

Με ανεβασμένη ψυχολογία και ιδιαίτερη διάθεση για δουλειά επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Καρίτσας στο γήπεδο, μετά το πράσινο φως της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, για την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων.

Προηγουμένως, η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας υποβλήθηκαν στο υποχρεωτικό rapid test για τον Covid-19, όπως αυτό ορίζεται στο υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο ήταν αρνητικό για όλους.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει τη διεξαγωγή πέντε προπονήσεων εβδομαδιαίως, ώστε η ομάδα μας να επανέλθει σταδιακά στην κατάσταση, που βρισκόταν πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος. Εξάλλου, στόχος της ομάδας μας είναι η διατήρηση των κεκτημένων, δηλαδή η παραμονή της στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας.

Εκφράζουμε την αισιοδοξία μας για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και δεσμευόμαστε ότι θα ακολουθήσουμε πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, που θα οριστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ώστε να ολοκληρωθεί με ασφάλεια το Πρωτάθλημα της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Με εκτίμηση, 

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου