Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Pieria Weather - Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν, ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας

 

Καλημέρα.Στα λευκά όλη η βόρεια Ελλάδα από το Σάββατο το βράδυ . Ισχυρές χιονοπτώσεις σημειώνονται αυτή την στιγμή σε όλο τον Νομό Πιεριας .Περίπου  20 εκατοστά φτάνει το χιόνι στις  πεδινές περιοχές της Βόρειας Πιερίας ,ενώ περισσότερο είναι το χιόνι στην Νότια Πιερία .

Η χιονοστρωση στην Κατερίνη είναι περίπου γύρω στα 7-10 εκατοστά αυτή την στιγμή

(Update 9:00 το χιόνι ξεπερνάει τοπικά τα 20-25 εκατοστά στην Βόρεια Πιερία 

Τα 30-35 στην νότια 

Και τα 15 ακόμα και μέσα στην Κατερίνη )

 .Σαφέστατα τα προγνωστικά μοντέλα έπεσαν σε μεγάλο βαθμό έξω ως προς την δυναμική της κακοκαιρίας  τις βραδινες ωρες ωστόσο λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών (-4αυτή την στιγμή στην Κατερίνη ) σημειώθηκαν χιονοστρώσεις οι οποιες ήταν αξιολογες και μέσα στην μέρα ισως αυξηθούν και άλλο σε περιοδους εξάρσεων των φαινομενων .Επισης τα ισχυρά φαινόμενα ,φαίνεται να μετατοπίστηκαν λιγες ώρες μετά όποτε οι ισχυρές χιονοπτώσεις δεν αποκλείεται να διατηρηθούν -κατά τόπους -και τις επόμενες ώρες .

Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και μετά το μεσημέρι έως και τις απογευματινές -Βραδινές ώρες ,ωστόσο εξασθενημένα . Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας διότι ο παγετός σε συνδυασμό με το χιόνι είναι επικίνδυνος !! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την στήριξη και την συμμετοχή σας !!

-Περιμένουμε φωτογραφίες και Βίντεο από την περιοχή σας .

Βασίλης Λαγδάρης

Pieria Weather

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου