Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Στοίχημα: Γιουβέντους με combo και ισπανικά γκολ στο 2.02

 

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (22/02) περιέχει δύο αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Στη Σέριε Α Ιταλίας, η Γιουβέντους υποδέχεται την Κροτόνε. Στη Λα Λίγκα Ισπανίας, η Σεβίλλη δοκιμάζεται στην έδρα της Οσασούνα.

Δείτε εδώ τις Στοιχηματικές με Νόμιμη Άδεια στην Ελλάδα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΚΡΟΤΟΝΕ (21:45)

Την Τρίτη (17/02) η Γιουβέντους ηττήθηκε με σκορ 2-1 στην Πορτογαλία από την Πόρτο στο πρώτο ματς των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εμφάνιση κάτω του μετρίου, δέχθηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, μείωσε στο 82ο λεπτό και έχει οριακό προβάδισμα στη ρεβάνς του Τορίνο. Ήταν η δεύτερη σερί ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, μετά από το 1-0 στην έδρα της Νάπολι για την ιταλική Σέριε Α. Ολοένα και απομακρύνεται από την κορυφή της βαθμολογίας, απέχει στο -11 από την πρωτοπόρο Ίντερ, αλλά έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα. Συνεχίζουν εκτός πλάνων οι τραυματίες Κουαδράδο (μπακ/χαφ) και Αρτούρ (μέσος). Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο μέσος Ραμπιό.

Η Κροτόνε ηττήθηκε για τέταρτη διαδοχική αναμέτρηση στη Σέριε Α Ιταλίας, με το εκτός έδρας 2-1 από τη Σασουόλο. Πίσω στο σκορ από το 14ο λεπτό, ισοφάρισε με τον Ουνάς στο 26' και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δέχθηκε το δεύτερο από το σημείο του πέναλτι. Ολοένα και στενεύουν τα περιθώρια στην υπόθεση παραμονή, βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση και απέχει στο -8 από την Τορίνο. Μακράν η χειρότερη άμυνα στο φετινό πρωτάθλημα, με 52 γκολ παθητικό σε 22 αγωνιστικές. Θα απουσιάσουν οι Κουόμο (αμυντικός), Μπενάλι και Μολίνα (μέσοι).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Γιουβέντους αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Η Κροτόνε έχει τεράστια θέματα στην άμυνα και δύσκολα θα γλιτώσει στο Τορίνο. Επιλογή το συνδυαστικό 1+Over 2.5 Goal με απόδοση 1.55 στο Stoiximan.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00)

Η Οσασούνα επικράτησε εκτός έδρας 1-0 απέναντι στη Λεβάντε, με γκολ στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης. Στη συνέχεια στάθηκε τυχερή με το χαμένο πέναλτι (79') των γηπεδούχων. Δεύτερο σερί τρίποντο στην ισπανική Λα Λίγκα, στην προσπάθεια που καταβάλει την παραμονή στην κατηγορία. Βρίσκεται στο +4 από τη 18η θέση και με ακόμα έξι ομάδες θα παλέψει για να αποφύγει το μοιραίο. Μία ήττα στις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Σε αυτό το διάστημα σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι επτά από τις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί (27/02) η εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Αλαβές.

Η Σεβίλλη ηττήθηκε εντός έδρας 3-2 από την Ντόρτμουντ, στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προηγήθηκε στο 7ο λεπτό, στη συνέχεια ήταν τραγική στα μετόπισθεν και δέχθηκε τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Μείωσε με τον Ντε Γιόνγκ στο 84' και διατήρησε περισσότερες ελπίδες ενόψει της ρεβάνς στη Γερμανία. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των εννέα αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας τρίποντο με σκορ 1-0 απέναντι στην Ουέσκα, πετυχαίνοντας το καθοριστικό γκολ στο 57ο λεπτό με τον Μουνίρ. Σταθερά στην τέταρτη θέση, βρίσκεται στο +4 από τη Σοσιεδάδ με παιχνίδι λιγότερο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Βελτιωμένη η Οσασούνα και θα παλέψει στα ίσια για θετικό αποτέλεσμα. Η Σεβίλλη κουβαλάει κόπωση από το παιχνίδι στην Ευρώπη και σε καμία περίπτωση δεν θα έχει εύκολο έργο. Αξίζει το ρίσκο στο Goal/Goal με απόδοση 2.02 στο Stoiximan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου