Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Διανομή ελαιολάδου ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ: Πολύ σημαντικές πληροφορίες

 

Πολύ σημαντικές πληροφορίες για τη διανομή

Σας παρακαλούμε, ακόμη κι αν θεωρήσετε τα παρακάτω μέτρα υπερβολικά, να τα τηρήσετε με ιδιαίτερη ευλάβεια!

Φίλες και φίλοι,

Η επιστολή αυτή απευθύνεται σε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν παραγγείλει ελαιόλαδο το οποίο θα διατεθεί σε 650 οικογένειες κατά τη διάρκεια της 85ης διανομής “Χωρίς Μεσάζοντες” η οποία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021 στο Πάρκινγκ των Δικαστηρίων.

Τις τελευταίες ημέρες η υγειονομική κατάσταση στη χώρα μας επιδεινώνεται, γι αυτό και κρίνεται άκρως απαραίτητο, κατά τη διάρκεια της διανομής, να τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανόνες ασφαλείας. Για τον λόγο αυτό η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας έχει σχεδιάσει όλες τις λεπτομέρειες της διανομής. Με την επιστολή αυτή ενημερώνει όλους τους παραλήπτες και παρακαλεί να διαβαστούν με μεγάλη προσοχή!

Σας παρακαλούμε να τηρήσετε την ακριβή ώρα παραλαβής η οποία θα σας αποσταλεί την Παρασκευή με email στη διεύθυνση που χρησιμοποιήσατε για την παραγγελία σας.

Η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί υποχρεωτικά μόνο με αυτοκίνητο και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να αποβιβαστεί.

Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στον χώρο της διανομής από την οδό Θεσσαλονίκης και όχι από την πλευρά του Καπνικού Σταθμού. Τα οχήματα που εισέρχονται και εξέρχονται στο πάρκινγκ δεν πρέπει να διασταυρωθούν. Ετσι θα αποφευχθεί πιθανό μποτιλιάρισμα. Δηλαδή, θα μπείτε στην οδό Φλέμινγκ από την οδό Θεσσαλονίκης και αφού παραλάβετε τα προϊόντα σας, θα βγείτε κατευθυνόμενοι προς τον Καπνικό Σταθμό.

Θα περάσετε από την γραμματεία και το ταμείο με κατεβασμένο το παράθυρο του οδηγού. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά αλλά και με πιστωτική κάρτα. Οι εθελοντές θα βρίσκονται πίσω από προστατευτικό διαφανές προπέτασμα το οποίο θα φέρει δύο μικρές οπές μέσα από τις οποίες θα γίνει η συναλλαγή. Εννοείται, πως τόσο εσείς, όσο και όλοι οι εθελοντές θα φορούν προστατευτικές μάσκες προσώπου. Σας προτείνουμε να έχετε μαζί σας στο αυτοκίνητο υγρό απολυμαντικό χεριών για να απολυμάνετε τα χέρια σας αμέσως μετά την παραλαβή των προϊόντων σας.

Εθελοντές θα τοποθετήσουν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας τις συσκευασίες ελαιόλαδου που παραγγείλατε. Ο έλεγχος της ποσότητας θα γίνει μπροστά σας χωρίς να χρειαστεί να αποβιβαστείτε! Υπολογίζουμε πως η διαδικασία παραλαβής δεν θα ξεπερνά τα 5 λεπτά ανά άτομο.

Οσοι από εσάς θα πληρώσετε με μετρητά, σας παρακαλούμε, αν είναι δυνατόν, να έχετε το ακριβές χρηματικό ποσό έτοιμο στο χέρι. Αυτό θα μειώσει κατά πολύ την πιθανότητα δημιουργίας συνοστισμού.

Διαβάστε τα email σας την Παρασκευή το βράδυ! Θα σας αποστείλουμε τις τελευταίες οδηγίες με την ακριβή ώρα παραλαβής της δικής σας παραγγελίας. έτσι όπως υπολογίστηκε από το σύστημα όταν την καταθέσατε.

Σας παρακαλούμε, ακόμη κι αν θεωρήσετε τα παραπάνω μέτρα υπερβολικά, να τα τηρήσετε με ιδιαίτερη ευλάβεια, διότι μόνο έτσι θα προστατεύσετε την πρωτοβουλία αυτή, η οποία όπως γνωρίζετε, είναι τόσο σημαντική για εκατοντάδες νοικοκυριά στην πόλη μας αλλά και για τους παραγωγούς.

Σας ευχαριστούμε θερμά

Φιλικά

Η συντονιστική επιτροπή

Το σχεδιάγραμμα του χώρου διανομής και η ροή των αυτοκινήτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου