Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Κωνσταντίνος Οικονομίκος: Ο Ρεθυμνιακός είναι ομάδα με μεγάλες δυνατότητες - Η διακοπή έφερε προβλήματα σε όλα τα επίπεδα

 

Αναφορά στον Κώστα Οικονομίκο ο οποίος στα παιχνίδια που διεξήχθησαν, όσα πρόλαβαν να γίνουν σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Γ’ Εθνική κάνει η ομάδα του Ρεθυμνιακού.

Ακολουθεί το δημοσίευμα του Ρεθυμνιακού όπου φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του Οικονομίκου:

«Ο Ρεθυμνιακός είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες, μεγάλες δυνατότητες και σοβαρούς παράγοντες».

Η 22η του περασμένου Οκτωβρίου ήταν για εκείνον μια ιδιαίτερη ημέρα. Και αυτό γιατί έπειτα από 3 χρόνια συμμετοχών στα πρωταθλήματα Νέων της Super league με τις φανέλες της ΑΕΚ και του ΝΠΣ Βόλου, είχε έρθει η ώρα να δείξει την αξία και το ταλέντο του και σε επίπεδο ανδρών πλέον.

Στον αγώνα της Νέας Αλικαρνασσού κόντρα στον Ηρόδοτο ο Κώστας Οικονομίκος πήρε την πρώτη του «γεύση» από δυνατές αναμετρήσεις Γ’ Εθνικής, δίνοντας παράλληλα στα 70’ που συμμετείχε με τους «κυανόλευκους» και τα πρώτα δείγματα «γραφής» των ικανοτήτων του. 

Ο 19χρονος μέσο-επιθετικός πάντως πρόλαβε πριν την νέα αναβολή των αθλητικών δραστηριοτήτων να προσθέσει ακόμη 53’ στις εμπειρίες του, στον αγώνα που έριξε ουσιαστικά την αυλαία των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων του Κρητικού ομίλου, εκείνον της Σούδας, όπου η ομάδα μας αντιμετώπισε τον νεοφώτιστο Άρη.

Οι αγώνες αυτοί, αλλά και η γενικότερη συνεργασία του με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στα «δελφίνια», ήταν εκείνα τα στοιχεία που τον οδήγησαν στην έκφραση των συμπερασμάτων του για την αξία και τις ικανότητες του φετινού Ρεθυμνιακού.

«Ο Ρεθυμνιακός είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες, μεγάλες δυνατότητες και σοβαρούς παράγοντες που αγαπούν την ομάδα και προσπαθούν για το καλό της. Λόγοι που είναι αρκετοί και ικανοί για να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κατερινιώτης στην καταγωγή παίκτης, που πλέον ακολουθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που έχει χορηγηθεί από το προπονητικό τιμ του Ρεθυμνιακού μας και αναμένοντας τις εξελίξεις επισήμανε τις επιπτώσεις που έχει η νέα διακοπή τόσο στην νέα του ομάδα όσο και στα υπόλοιπα συγκροτήματα της Γ’ Εθνικής

«Δυστυχώς δεν μας δόθηκε η δυνατότητα ν’ αποδείξουμε την αξία και την σαφή βελτίωση που είχαμε. Η νέα διακοπή στα πρωταθλήματα επέφερε προβλήματα σε όλα τα επίπεδα. Και στον αγωνιστικό, αλλά και στον ψυχολογικό τομέα όλων των ποδοσφαιριστών», δήλωσε ο γεννημένος στις 6 Ιουλίου του 2001 ταλαντούχος μέσο-επιθετικός που βλέπει αλλά και μεταφέρει μέσω των ευχών του για την νέα χρονιά εκείνο το «κλίμα» αισιοδοξίας που αρχίζει να δημιουργείται στους «κόλπους» της FL, αλλά και της Γ’ Εθνικής, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. «Εύχομαι για την νέα χρονιά σε όλο τον κόσμο να υπάρχει υγεία, πίστη και αισιοδοξία», τόνισε καταλήγοντας ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής.

www.mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου