Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

"Ξαναχτύπησε" ο Παμλίδης δίνοντας το τρίποντο στον ΠΑΣ Γιάννινα!

 

O ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε μία σημαντική νίκη στους Ζωσιμάδες. Η Ηπειρώτες επικράτησαν 1-0 του ΟΦΗ χάρη στο γκολ του Παμλίδη στο 4ο λεπτό για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten. Η ομάδα του Γιαννίκη κατάφερε να πάρει νωρίς το προβάδισμα και στη συνέχεια προστάτευσε το σκορ, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

Έτσι, ο ΠΑΣ ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας μετρώντας 24 πόντους. Από την άλλοι, οι Κρητικοί αγνοούν τη νίκη από τις 7 Ιανουαρίου και μπλέκουν σε μπελάδες, αφού μένουν στους 19 πόντους και την 11η θέση.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε από πολύ νωρίς να πάρει το προβάδισμα στην αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, μόλις από το 4ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Καρτάλης εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, ο Παμλίδης σηκώθηκε, έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου γράφοντας το 1-0.

Στο 15ο λεπτό οι Ηπειρώτες είχαν νέα καλή στιγμή, όταν στο 15ο λεπτό έκλεψαν την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Καρτάλης έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία των Κρητικών. Στο 19′ ο Λεό έχασε νέα ευκαιρία, όταν δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σωτηρίου από κοντά.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Γιώργου Σίμου επιχείρησε να βγάλει αντίδραση, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 21′ ο Διαμαντής έπιασε καρφωτή κεφαλιά με τον Λοντίγκιν να διώχνει, ενώ ο αμυντικός των Κρητικών αστόχησε με μακρινό σουτ στο 24′.

Μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους, ο ΠΑΣ Γιάννινα διαχειρίστηκε επιτυχημένα το προβάδισμα, πιέζοντας ψηλά τον ΟΦΗ, χωρίς να τον αφήνει να γίνει απειλητικός.

Διαβάστε περισσότερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου