Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021

Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κατερίνης - Υπάρχουν δυο τινά, ή θέλεις να εξοντώσεις τον πατέρα σου και τον φέρνεις στους «φονιάδες», ή χρήζεις εξέταση από άλλη ειδικότητα… ψυχιάτρου!

 

Στην «αντεπίθεση» με μια ιδιαιτέρως «καυστική» ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περνά ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κατερίνης και Υπεύθυνος της κλινικής Covid του Νοσοκομείου Κατερίνης, απαντώντας σε όσους κατηγορούν το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου για «ανεπάρκεια».

Ο Ηρακλή Τσανικίδης, με ανάρτηση του στο fb ζητά την γνώμη «κυρίως συναδέλφων του» για το τι είναι ο άνθρωπος που φέρνει για νοσηλεία τον πατέρα του σε μια «βρώμικη κλινική, με άσχετους συνεργάτες, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό». Ή θέλει να εξοντώσει τον πατέρα του «και τον φέρνει στους “φονιάδες”» ή χρήζει εξέταση από ψυχίατρο.

Ο κ. Τσανικίδης, επικαλείται τον κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, ενώ σημειώνει, πως και ο εισαγγελέας έχει λάβει γνώση του θέματος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Ηρακλή Τσανικίδη, έχει ως εξής: «Θα ήθελα την γνώμη κυρίως των συναδέλφων… Ας υποθέσουμε οτι έχει δηλώσει κάποιος οτι είσαι φονιάς, ανίκανος, εγκληματίας… οτι διευθύνεις μια βρώμικη κλινική, με άσχετους συνεργάτες, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό . Παρ’ όλα αυτά, φέρνεις τον πατέρα σου να νοσηλευτεί στην κλινική αυτή. 

Υπάρχουν δυο τινά, ή θέλεις να εξοντώσεις τον πατέρα σου και τον φέρνεις στους «φονιάδες», ή χρήζεις εξέταση από άλλη ειδικότητα… ψυχιάτρου! Ο κώδικας Ιατρικής δεοντολογίας (άρθρο 9, παράγραφος 4, για όποιον ενδιαφέρεται!) αναφέρει τέτοια περιστατικά, όπως και ο εισαγγελέας έχει λάβει γνώση επί του θέματος.»

pieriki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου