Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Δημήτρης Γιαννούλης - Έπρεπε να προσαρμοστώ σε ένα νέο στυλ ποδοσφαίρου

 

O Δημήτρης Γιαννούλης παραχώρησε συνέντευξη σε αγγλική ιστοσελίδα για τις πρώτες του εμπειρίες από τη Νόριτς και το πρωτάθλημα της Championship, αναφερόμενος στις δυσκολίες που συνάντησε στα πρώτα του ματς με τα «καναρίνια».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός μπακ:

Για τις πρώτες του εμπειρίες: «Τα πρώτα 2-3 παιχνίδια δεν ήταν εύκολα για εμένα. Έπρεπε να προσαρμοστώ σε ένα νέο στυλ ποδοσφαίρου, αλλά νομίζω ότι στα δύο τελευταία ματς ήμουν καλύτερος και μπόρεσα να δώσω περισσότερα στην ομάδα.

Γνωρίζω ότι είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, που οι περισσότερες ομάδες έχουν εξαιρετική φυσική κατάσταση και πρέπει να είσαι και εσύ στα ίδια επίπεδα για να μπορείς να αγωνίζεσαι και να βοηθάς την ομάδα σου.

Είμαι εδώ για να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω τη Νόριτς να κερδίσει την άνοδό της στην Premier League.

Για το λάθος που έκανε στο ματς με την Στόουκ: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάνεις λάθη αλλά το πιο σημαντικό είναι να προχωράς και να βοηθάς την ομάδα σου να παίρνει τους τρεις βαθμούς και είμαι χαρούμενος που στη συνέχεια βοήθησα με την ασίστ μου.

Για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα να κάνω αυτή τη πάσα, ήθελα να διώξω την μπάλα εκτός γηπέδου. Μίλησα με τον προπονητή μου και ήταν ξεκάθαρος, δεν πρόκειται να ξαναγίνει αυτό το λάθος».

thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου