Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Ο χειρουργός ογκολόγος Δημήτρης Αντωνίου: Συγκεκριμένο εμβόλιο ευθύνεται για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού. Ήδη πιάνουν και τα παιδιά και τα σκοτώνουν

 

«Βόμβες» στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Παρέμβαση» για εμβόλιο κατά του κορωνοϊού από τον Δημήτρη Αντωνίου. Ο γνωστός χειρουργός ογκολόγος, κάτοχος του διδακτορικού διπλώματος στην ανοσολογία και μέλος του «Βασιλικού Κολεγίου των χειρουργών της Αγγλίας» υποστήριξε ότι βάσει μελέτης φημισμένων πανεπιστημίων του εξωτερικού, συγκεκριμένο εμβόλιο  ευθύνεται για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού.  

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Αντωνίου:

Για την τακτική των ΜΜΕ με τις συνεχείς αναφορές στις μεταλλάξεις και αν υπάρχουν ακατάλληλα εμβόλια: «Αυτά είναι η ουσία του θέματος. Πρώτον είναι το ηθικό θέμα που εγείρει αναπάντητα ερωτήματα και υποψίες γιατί επιμένουν οι κυβερνήσεις και ιδιαίτερα η δική μας σε ένα εμβόλιο που η ίδια η Pfizer αποσύρει από την κυκλοφορία πλέον. H Pfizer έχει δηλώσει επίσημα ότι μειώνει την παραγωγή κατά 70% στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν λέει ότι δεν μπορεί να παράξει. Αυτοί είχε πει ότι θα κατακλύσει τον κόσμο με τα εμβόλια, όπως κάνει και στην Αμερική. Και δεν είναι μόνο αυτό. Χθες έσκασε η βόμβα ότι η Pfizer ακύρωσε την αίτηση που είχε κάνει για τη χορήγηση για άδεια στην Ινδία. Διότι εκεί θα ήταν η μεγάλη μπίζνα. Εκεί θα έβγαζε τουλάχιστον 3 δισεκατομμύρια δόσεις. Εδώ στην Ευρώπη μιλάμε για 300 εκατομμύρια μόνο. Και ξέρετε γιατί απέσυρε την αίτηση από την Ινδία; Διότι η Ινδία είναι υψηλού επιπέδου κράτος και έχει μία κυβέρνηση υψηλοτάτου επιπέδου στα πρότυπα της βρετανικής αυτοκρατορίας. Την απέσυρε διότι η αρμόδια επιτροπή υγείας της Ινδίας ζήτησε υψηλότατα στάνταρ αξιοπιστίας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας του εμβολίου. Πράγμα που δεν έκανε ούτε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ούτε η κυβέρνηση. Στην ινδική κυβέρνηση, η Pfizer έπρεπε να της αποδείξει την αποτελεσματικότητα όσο και την ασφάλεια του εμβολίου. Και επειδή δεν παρασχέθηκαν αυτές οι εγγυήσεις από την Pfizer, αναγκάστηκε να αποσύρει την αίτησή της. Αυτά που λέω τα λέει η ίδια η Pfizer στην επίσημη ανακοίνωσή της για τον λόγο που απέσυρε την αίτησή της στην Ινδία.

Γιατί επιμένει η ελληνική κυβέρνηση: «Οι άλλες κυβερνήσεις στην Ευρώπη, ακόμα και η Γερμανία, έχουν στρέψει τα νώτα στην Pfizer. Στρέφονται εκεί που απαξιούσαν δήθεν πρώτα, στην AstraZeneca και στο ρωσικό εμβόλιο, το Sputnik V. Αυτά δεν έλεγαν μέχρι τώρα; Ότι τα απαξιούσαν, τα ειρωνευόντουσαν και δεν τους δίνουν άδεια. Και τώρα έχουν πέσει όλοι στα πόδια της AstraZeneca και του Sputnik V. Ήδη η Μέρκελ έχει κάνει συμφωνία με τη Ρωσία να χτίσει εργοστάσιο στη Γερμανία όπου θα παραχθεί το ρωσικό εμβόλιο».

Για ποιον λόγο η Pfizer αποσύρει τα εμβόλιά της: «Ο λόγος που η Pfizer αποσύρει τα εμβόλιά της είναι ότι την αποκαλύψαμε πρώτοι εμείς πανευρωπαϊκά ότι αυτό είναι γενετικά τροποποιημένος οργανισμός. Η Pfizer έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Ξέρουν ποιος είμαι, τι λέω κι αν αυτό συνιστούσε δυσφήμιση φαρμακευτικής εταιρίας από την οποία διακυβεύονται δισεκατομμύρια τώρα θα ήμουν στο Μαλανδρίνο. Το φωνάζω εδώ και μέρες και αυτό έχει πανικοβάλλει και την εταιρία. Με πήραν νομικοί από τη Γερμανία και μου είπανε ότι αυτό δεν το είχαν σκεφτεί καν. Γιατί στη Γερμανία γίνεται μεγάλη νομική προσπάθεια κατά του εμβολίου, εν αντιθέσει με εδώ που υπάρχει άκρα του τάφου σιωπή από μέρους των νομικών. Πιάσαμε την Pfizer με «τη γίδα στην πλάτη» όπως και την Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν η οποία είναι ένα πληρωμένο πιόνι αυτής της εταιρίας και της γερμανικής BionTech. Εδώ μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Γιατί δεν κάνει και η Ελλάδα συμφωνία με φαρμακευτικές εταιρίες: «Η ψυχολογία της ψωροκώσταινας μας διακατέχει εδώ και αιώνες. Το Λουξεμβούργο που είναι η μισή Θεσσαλονίκη αλλά έχει παγκόσμιο κύρος. Έχει η Μάλτα. Εδώ προξενείται η εντύπωση που βάζει σε άλλες υποψίες. Ποιος είναι αυτός ο «θίασος» που βγαίνει κάθε μέρα στην τηλεόραση, ένα επιστημονικό μπουλούκι που απαξιώνει τους Έλληνες πολίτες, δεν τους λέει τίποτα επιστημονικό, έστω εκλαϊκευμένα. Εμείς με απλοϊκό λόγο για να καταλάβει και ο μη ειδικός σεβόμαστε τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και τον αφήνουμε να επιλέξει, να εκτιμήσει αυτός αν αυτά που λέμε είναι αλήθεια, είναι βάσιμα επιστημονικά και με τη δική του την κρίση να επιλέξει τι θα κάνει, πώς θα καθορίσει την υγεία του και τη ζωή του. Εδώ έρχεται η ίδια η εταιρία και αποσύρει το εμβόλιο και παρ’ όλα αυτά αυτός ο συρφετός που βγαίνει στην τηλεόραση επιμένει πανικόβλητος λες και έχει ίδια συμφέροντα. Δεν είναι δυνατόν να εξηγηθεί αλλιώς. Πώς ο εθνικός μας «πλασιέ» των εμβολίων, ο Μόσιαλος, έβγαινε μέχρι τώρα με μια αγωνία να υποστηρίξει το εμβόλιο της Pfizer και τώρα λέει για τους Ρώσους. Αυτό είναι ένα «τζουκ μποξ» πληρωμένο. Δεν είναι γιατρός, έχει βγάλει ένα πανεπιστήμιο στην Αθήνα αλλά γιατρός γίνεσαι μετά όταν βλέπεις αρρώστους. Δεν έχει πάει σε κανένα νοσοκομείο και το λέω εγκύρως».

Για τη «χρησιμοποίηση» των μεταλλάξεων: «Σαν παρακαταθήκη στον ελληνικό λαό, παίρνοντας και τις αντίστοιχες ευθύνες, θα αποκαλύψω δύο πράγματα. Πρώτον, το τι συμβαίνει με αυτές τις μεταλλάξεις. Έχω πρόσβαση στον φάκελο 103 που κατέθεσε η Pfizer στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Πρώτον για τις μεταλλάξεις, όλοι ξέρουν γίνονται και αυτόματες μεταλλάξεις αλλά αυτές οι μεταλλάξεις αυξάνονται όταν δώσεις φάρμακα στα μικρόβια. Όλοι ξέρουμε ότι στα νοσοκομεία που δίνονται πολύ μεγάλες ποσότητες αντιβιοτικών σε όλους τους ασθενείς και οι ουσίες αυτές κυκλοφορούν και στον αέρα, τα μικρόβια που αναπτύσσονται μέσα στα νοσοκομεία μεταλλάσσονται και γίνονται ανθεκτικά στα φάρμακα. Όταν δίνεις αντιβίωση σε οποιοδήποτε μικρόβιο, αυτό έχει την ικανότητα, για να επιβιώσει, να αλλάξει μηχανισμό δράσης και να ξεφεύγει απ’ το εμβόλιο. Αυτές τις μεταλλάξεις τις περιμέναμε να γίνουν στον κορωνοϊό. Και αυτόματες, γιατί ο ιός και τα μικρόβια όσο πολλαπλασιάζονται γίνονται κάποια λάθη στο DNA τους κι αλλάζουν μορφή. Αλλά γίνονται και προκαλούμενες μεταλλάξεις. Όταν δώσεις εμβόλια ή φάρμακα σε έναν ιό η ένα μικρόβιο, αυτά αλλάζουν μηχανισμό λειτουργίας και ξεφεύγουν από το φάρμακο. Έτσι περιμέναμε να γίνει και με τα εμβόλια. Και κάποιοι άνθρωποι μας υβρίζουν για να καλύψουν τη δειλία τους και την αμάθειά τους.

Και το σπουδαιότερο. Έχουν παρουσιαστεί τρεις συγκεκριμένες μεταλλάξεις, στη Μεγάλη Βρετανία, τη Νότια Αφρική και τη Βραζιλία, οι οποίες έχουν πάρει συγκεκριμένα ονόματα και κωδικούς αριθμούς. Ξέρουμε τι έχει αλλάξει στο DNA του κορωνοϊού. Τι αποκαλύφθηκε λοιπόν; Έχω στα χέρια μου την εργασία 55 σελίδων από τα δύο μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής και του κόσμου, του Rockefeller και του Bethesda. Έκαναν μία μελέτη στην οποία προΐσταται η κ. Θεοδώρα Χατζηιωάννου. Η καταπληκτική αυτή μελέτη έδειξε ότι οι συγκεκριμένες τρεις μεταλλάξεις έχουν προκληθεί από το εμβόλιο της Pfizer. Παίρνω την πλήρη ευθύνη αυτών που λέω. Τι έκαναν, λοιπόν. Πήραν αίμα από τους ανθρώπους που είχαν κάνει το εμβόλιο στο οποίο αυτοί είχαν αντισώματα εναντίον του ιού του εμβολίου. Γιατί αυτό γίνεται στο εμβόλιο, βάζεις μέσα έναν ιό και ο οργανισμός βγάζει αντισώματα έτσι ώστε όταν ο εμβολιασθείς μολυνθεί από τον φυσικό κορωνοϊό μετέπειτα, να έχει έτοιμα αντισώματα για να πολεμήσει τον ιό. Αυτοί πήραν τα αντισώματα των εμβολιασθέντων και τα έβαλαν πάνω σε φυσικό κορωνοϊό. Και τι είδανε; Αντί τα αντισώματα των εμβολιασθέντων να σκοτώσουν τον φυσικό κορωνοϊό, όπως έπρεπε, τον μεταλλάξανε. Τα αντισώματα του εμβολίου δεν σκότωσαν τον κορωνοϊό αλλά τον μετάλλαξαν στις τρεις μεταλλάξεις που προανέφερα. Τα λένε αυτά για να καλύψουν αυτά που λέω εγώ. Πώς παρουσιάστηκε η μία μετάλλαξη, της Νότιας Αφρικής, στη Θεσσαλονίκη. Με τον αέρα ήρθε εδώ; Εδώ γεννήθηκαν! Οι τρείς μεταλλάξεις γεννιούνται όπου κάνεις εμβόλιο. Ο κορωνοϊός είναι εδώ και έναν χρόνο στην Ευρώπη. Οι μεταλλάξεις από πότε ξεκίνησαν; Από τον Δεκέμβριο που άρχισαν οι εμβολιασμοί. Γιατί δεν είχαμε μεταλλάξεις πριν και έχουμε τώρα, σχεδόν ταυτόχρονα με τους εμβολιασμούς; Εδώ γίνεται μια γενοκτονία. Το μεγάλο θέμα είναι ότι το μόνο που κάνει αυτό το εμβόλιο είναι να προκαλεί μεταλλάξεις. Και όχι μόνο μεταδίδονται πιο πολύ. Για το Sputnik V δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο. Και στη Ρωσία ο κόσμος κυκλοφορεί ελεύθερα».

Για τα μέτρα που λαμβάνονται: «Η δική μου άποψη είναι ότι όλα αυτά τα μέτρα είναι επί ματαίω. Έχετε δει αποτελέσματα; Όχι μόνο στην Ελλάδα, το κάνουν σε όλη την Ευρώπη. Μειώθηκαν πουθενά τα κρούσματα; Λένε να φοράμε μάσκα για να μην αναπνέουμε τον ιό. Μα δεν αναπνέουμε αέρα μέσα από τη μάσκα; Θα μας τρελάνουν; Το μόνο που κάνει η ελληνική κυβέρνηση επιμένοντας στα εμβόλια, είναι να εκτοξεύσει τις μεταλλάξεις. Ήδη οι μεταλλάξεις πιάνουν και τα παιδιά και τα σκοτώνουν. Έχω στείλει δημόσια επιστολή στον πρωθυπουργό και σε όλες αυτές τις Αρχές και τους επισημαίνω τη μελέτη αυτή που παρουσίασα ότι το εμβόλιο προκαλεί τις μεταλλάξεις. Και θα έχουν ευθύνες διότι οσονούπω θα με καλέσει και ο εισαγγελέας να καταθέσω όλα αυτά, γιατί έχω καταθέσει μήνυση. Έχουν ενημερωθεί. Να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση αλλά οι ευθύνες θα αναζητηθούν. Υπάρχουν αδιαμφησβήτητες μελέτες για τις μεταλλάξεις που προκαλούνται από το εμβόλιο και αυτοί επιμένουν στο εμβόλιο.

Θα πω και τη δεύτερη βόμβα. Είπαμε ότι το εμβόλιο συνιστά λειτουργικά ως προς το αποτέλεσμά του ζωντανό ιό. Τι κάνει ο φυσικός ιός; Αποτελείται από το γενετικό του υλικό, το RNA, που είναι η καρδιά του, η ζωή του, κι απέξω έχει ένα περίβλημα πρωτεϊνικό που αποτελείται από τέσσερις πρωτεΐνες εκ των οποίων η μία είναι κρίσιμη, η S. Οι άλλες δεν ξέρουμε τι λειτουργία κάνουν. Η S πρωτεΐνη του φυσικού κορωνοϊού είναι αυτή που πάει και ξεκλειδώνει στην ουσία το ανθρώπινο κύτταρο και επιτρέπει την είσοδο του ιού μέσα σε αυτό. Μέσα στο κύττ αρο, το RNA του φυσικού ιού χρησιμοποιεί τα όργανα του ανθρώπινου κυττάρου και πολλαπλασιάζεται. Αυτό είναι που λέμε ζει ο ιός. Το RNA του ιού με τη βοήθεια του ανθρώπινου κυττάρου παράγει πρωτεΐνη S. Και δημιουργούνται μέσα στο κύτταρο αυτούσιοι καινούριοι κορωνοϊοί, οι οποίοι το καταστρέφουν, βγαίνουν στο αίμα και επαναλαμβάνεται ο κύκλος. Το εμβόλιο κάνει ακριβώς το ίδιο! Το εμβόλιο είναι ένα RNA που το έχουν κάνει τεχνητά, έχουν αντιγράψει το RNA του φυσικού ιού και αντί να έχει περίβλημα τις πρωτεΐνες αυτές τις οποίες δεν μπορεί να τις κατασκευάσει ο άνθρωπος, τον περικλείουν μέσα σε νανολιπίδια. Και τον βάζουν με την ένεση του εμβολίου μέσα στον άνθρωπο και αυτό μιμείται ό,τι κάνει και ο φυσικός ιός. Πάει το RNA του εμβολίου μέσα στο δικό μας κύτταρο, πολλαπλασιάζεται εκεί όπως το RNA του φυσικού ιού και παράγει εκεί πρωτεΐνη S όπως και ο φυσικός ιός. Υπάρχει καμιά διαφορά; Τα λένε οι ίδιοι! Η Pfizer έχει καταθέσει τον φάκελο στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων κι έχει δημοσιευθεί επίσημα. Αυτή είναι η άδεια που έχει πάρει, περιγράφει αυτό που σας λέω.

Ξέρετε πόσους τεχνητούς ιούς εμπεριέχει κάθε δόση εμβολίου; Πρώτα θα πω ότι όλος ο οργανισμός μας αποτελείται από 30 τρισεκατομμύρια κύτταρα. Κάθε δόση περιέχει 13 τρισεκατομμύρια τεχνητούς ιούς. Επί δύο δόσεις, 26 τρισεκατομμύρια ιούς βάζουν τα εμβόλια στο σώμα μας, σχεδόν όσα είναι και τα κύτταρά μας. Αυτά σας τα καταθέτω «ενόρκως». Βάζω την αξιοπιστία μου και την επιστημονική μου τιμή εδώ μπροστά σας. Και όποιος έρθει, ας μου τα αμφισβητήσει για να πάρει και την απάντηση».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου