Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει να υλοποιεί έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου ευθύνης της για την κατά το μέγιστο δυνατόν εξασφάλιση της ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων

 Σε προτεραιότητα πάντα ο πολίτης και η ασφάλειά του

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ:

#Είμαστε ΟΛΟΙ μαζί

#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

#ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Κύριο μέλημά μας, είναι η ασφάλεια στους δρόμους ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας» 

Ολοκληρώνεται η υλοποίηση έργων με τίτλο «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της ΠΚΜ / Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου ΠΕ Πιερίας», με την τοποθέτηση προστατευτικών στηθαίων ασφαλείας στις άκρες του οδοστρώματος κατά μήκος του οδικού δικτύου ευθύνης της ΠΕ Πιερίας.

Στο πλαίσιο της ασφαλούς οδήγησης, στο οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, τοποθετήθηκαν στηθαία ασφαλείας, στην 13η Επαρχιακή Οδό, στο ύψος των Φωτεινών – Αγίου Δημητρίου. 

Προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας είναι «η ασφάλεια των οδηγών κατά τη μετακίνησή τους στους δρόμους. Η εικόνα των προστατευτικών στηθαίων, βοηθούν τους οδηγούς που μετακινούνται στο οδικό δίκτυο ευθύνης της ΠΕ Πιερίας, να νοιώθουν ασφάλεια», τονίζει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου