Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Ο νέος Μεγάλος Χορηγός της Ολυμπιονίκη κωπηλάτριας μας Κατερίνας Νικολαΐδου!

 

Για την Κατερίνα Νικολαΐδου οι αντιξοότητες και οι δυσκολίες του αθλήματος αποτελούν ευκαιρία για να ορθώσει ανάστημα και να κάνει Rise to the Challenge, ξεπερνώντας τον εαυτό της στη διαδρομή προς τις επιτυχίες και την καθιέρωση στην ελίτ της κωπηλασίας. 

Η νεαρή πρωταθλήτρια έχει αποδείξει σε βάθος χρόνου ότι η προσήλωση στο στόχο και οι απαιτητικές συνθήκες προετοιμασίας, με το κατάλληλο στήριγμα και βοήθεια, μετατρέπονται σε κίνητρο. 

Σε μια αγωνιστική σεζόν όπου τα εμπόδια και οι προκλήσεις για τους αθλητές έχουν πολλαπλασιαστεί, το βλέμμα της Κατερίνας Νικολαΐδου εστιάζει στο Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με το Betshop.gr στο πλευρό της ως Μεγάλο Χορηγό, με την ελπίδα ότι θα της δώσει επιπλέον ώθηση για την εκπλήρωση του ονείρου: τη 2η συμμετοχή της στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως.

Η Κατερίνα Νικολαΐδου κατάγεται και μεγάλωσε στην Κατερίνη, όπου ασχολήθηκε με την κολύμβηση από τα προσχολικά της χρόνια, δείχνοντας αμέσως την έμφυτη αγάπη της στο υγρό στοιχείο. Σε ηλικία 15 ετών, ικανοποιώντας παράλληλα την επιθυμία του πατέρα της, αποφάσισε να ασχοληθεί με την κωπηλασία. 

Μετά από χρόνια, ανακαλώντας το ξεκίνημά της λέει χαρακτηριστικά: «Τα χέρια μου πονούσαν τόσο πολύ από τις φουσκάλες που μου προκαλούσαν οι λαβές των κουπιών σε κάθε προπόνηση, και ορισμένες φορές αναρωτιόμουν μέσα μου αν όλο αυτό αξίζει. Κοιτώντας που έχω βρίσκομαι σήμερα, δεν έχω καμία αμφιβολία για το πόσο άξιζε η επιμονή και προσπάθεια».

Πηγή: cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου