Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Κατερίνης: Αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης της Ράχης

Ολοκληρώθηκε το έργο της ανακατασκευής τμήματος του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης στη Δημοτική Κοινότητα Λόφου και  συγκεκριμένα στη Ράχη από την Αντιδημαρχία Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης, με τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Κώστα Γραμματικόπουλου, σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΚ, την τεχνική υπηρεσία και το τοπικό συμβούλιο της περιοχής.

Επιτόπια αυτοψία στις παρεμβάσεις πραγματοποίησε το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων Κώστα Γραμματικόπουλο, τον δημοτικό σύμβουλο Αθανάσιο Αναγνώστου, τον πρόεδρο της Δ.Κ. Λόφου Γιώργο Γκοτόβα, καθώς και το μέλος του τοπικού συμβουλίου Νίκο Νάκα.

Το έργο μεταξύ άλλων, επικεντρώθηκεστην κατάργηση των παλιών σωλήνων ύδρευσης αμιάντου και τη διοχέτευση του νερού μέσα από ένα σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης που πληροί τις απαιτούμενες  προδιαγραφές.

Όπως επισημαίνειο Δήμαρχος:«Προχωρήσαμε και υλοποιήσαμε με ταχείς ρυθμούς το έργο της ανακατασκευής τμήματος του δικτύου ύδρευσης στη Ράχη και συγχαίρω για αυτό τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου μας. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική παρέμβαση που έρχεται να ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και να βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών ύδρευσης που παρέχονται στους δημότες».

Παράλληλα, εν όψει των παρεμβάσεων διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του Ιερού ναού του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Λόφου,ο Δήμαρχος επισκέφτηκε το χώρο, συζήτησε με υπηρεσιακούς παράγοντες, το τοπικό συμβούλιο και με τον εφημέριο του Ιερού Ναού σχετικά με τη μελέτη και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου