Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Χαμηλα με 3 κρούσματα η Πιερία - 4ψήφιος αριθμός ξανά στην Ελλάδα και ψηλά οι διασωληνωμένοι

 1.121 νέα κρούσματα και 29 θάνατοι – Στους 309 οι διασωληνωμένοι

Ξανά τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων ανακοίνωσε η Ελλάδα, με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας να επανέρχεται στα φυσιολογικό για την εποχή επίπεδα. Την ίδια στιγμή, νέα αύξηση παρουσιάζουν οι διασωληνωμένοι, με τους θανάτους να παραμένουν στον ημερήσιο μέσο όρο τους

Ξανά τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων ανακοίνωσε η Ελλάδα, με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας να επανέρχεται στα φυσιολογικό για την εποχή επίπεδα. Την ίδια στιγμή, νέα αύξηση παρουσιάζουν οι διασωληνωμένοι, με τους θανάτους να παραμένουν στον ημερήσιο μέσο όρο τους.

Συγκεκριμένα, τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.121, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 173.905 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 50 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.800 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Στην Πιερία σήμερα εντοπίστηκαν 3 νέα κρούσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου