Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Στοίχημα. Δευτεριάτικο, αγγλικό, στο 2.25

 

Η Μπράιτον υποδέχεται τη Κρίσταλ Πάλας στο «Φάλμερ Στέιντιουμ» με σκοπό να διακόψει ένα μεγάλο αρνητικό σερί. Με μόλις μια νίκη σε 16 εντός έδρας παιχνίδια, οι γηπεδούχοι μοιραία έμειναν χαμηλά στο πρώτο μισό. Με το που μπήκε όμως το 2021 η Μπράιτον άρχισε να δείχνει το καλό της πρόσωπο.

Πήρε αποτελέσματα που τόσο πολύ της έλειψαν φέτος και έχει ξεφύγει έστω και οριακά από την επικίνδυνη ζώνη. Στα σημερινά (και δείτε και στοιχηματική εκπομπή απόψε, στις 22:00, με Μποζιονέλος και στοίχημα) καλύτερη συνθήκη από την υπάρχουσα δε θα βρει, απέναντι σε μια Πάλας που παραπαίει και χωρίς τον τραυματία Ζαχά, απλά δεν… υπάρχει επιθετικά, σε συνδυασμό με τις ήδη πολλές υπάρχουσες απουσίες. Πιστεύω ότι επιτέλους η… μπίλια θα κάτσει στη Μπράιτον για τη μόλις δεύτερη νίκη εντός.

Η Μπράιτον έχει τη τάση να μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια και να “στραγγαλίζει” τους αντιπάλους και κάτι ανάλογο αναμένω και σήμερα. Η Πάλας η οποία παίζει ποδόσφαιρο αναμονής θα κατέβει με αμυντικούς προσανατολισμούς και θα ελπίζει σε κάποιο παιχνίδι… μαγική εικόνα, όπως μέσα στη Νιούκαστλ, πόσο μάλλον τώρα που λείπει η αιχμή της επίθεσης της.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου