Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Στοίχημα: Ίντερ με 1.78 και ισπανικό Goal/Goal

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα στοιχήματος για σήμερα Κυριακή (14/02). Στη Σέριε Α Ιταλίας, η Ίντερ υποδέχεται τη Λάτσιο και έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή. Στην ισπανική Λα Λίγκα διεξάγεται ενδιαφέρον ζευγάρι, με τις Βιγιαρεάλ και Μπέτις να δίνουν μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διαβάστε εδώ για τις στοιχηματικες εταιριες με μπονους εγγραφης.

ΙΝΤΕΡ - ΛΑΤΣΙΟ (21:45)

Μεσοβδόμαδα (09/02) η Ίντερ κόλλησε στο 0-0 με τη Γιουβέντους στο Τορίνο. Σε συνδυασμό με την ήττα (2-1) στην πρώτη αναμέτρηση, αποκλείστηκε από στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 2-0 κόντρα στη Φιορεντίνα. Σκόραρε από μία φορά (31', 52') σε κάθε ημίχρονο, διεύρυνε το αήττητο σερί σε πέντε (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες) αγωνιστικές. Η χθεσινή ήττα της Μίλαν στην έδρα της Σπέτσια, δίνει την ευκαιρία στο σύνολο του Αντόνιο Κόντε να σκαρφαλώσει στην κορυφή της Σέριε Α. Κράτησε το μηδέν στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, τελευταία φορά που δέχθηκε γκολ στις 10/01/21 με το 2-2 στην έδρα της Ρόμα. Ακολουθεί (21/02) το ντέρμπι της πόλης με αντίπαλο τη Μίλαν. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Βιδάλ (χαφ).

Η Λάτσιο νίκησε εντός έδρας 1-0 την Κάλιαρι, με γκολ του Ιμόμπιλε στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης. Πέτυχε έκτο διαδοχικό τρίποντο στη Σέριε Α Ιταλίας, διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο στην τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αήττητη στις επτά πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, πιο πρόσφατη αποτυχία στις 23/12/20 με την ήττα 3-2 στην έδρα της Μίλαν. Σκοράρει για 17 σερί αγωνιστικές, τελευταία φορά που απέτυχε στις 17/10/20 και το 3-0 στη Γένοβα με τη Σαμπντόρια. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι πέντε από τις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Συνεχίζουν εκτός πλάνων οι τραυματίες Στρακόσα (τερματοφύλακας) και Λουίζ Φελίπε (στόπερ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Ίντερ έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή μετά από αρκετό χρονικό διάστημα. Δύσκολα θα την αφήσει ανεκμετάλλευτη, μετά τη χθεσινή απώλεια της Μίλαν. Η Λάτσιο μπορεί να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά όταν δέχεται πίεση στην άμυνα σπάνια ανταποκρίνεται. Προβάδισμα στον άσο με απόδοση 1.78 στο Stoiximan.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΠΕΤΙΣ (22:00)

Η Βιγιαρέαλ προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 στην έδρα της Έλτσε. Προηγήθηκε με δύο γκολ στο 35ο λεπτό και έδειχνε να «καθαρίζει» την υπόθεση τρίποντο. Στη συνέχεια δέχθηκε πίεση, υπέπεσε σε λάθη και ισοφαρίστηκε στο 64'. Τέταρτη διαδοχική ισοπαλία στην ισπανική Λα Λίγκα, τελευταία νίκη στις 08/01/21 και παραμένει αήττητη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στα 9/10 πρόσφατα παιχνίδια στην κατηγορία. Θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα δεν υπολογίζονται οι Μάριο Γκασπάρ (μπακ), Τριγέρος, Ιβόρα, Κοκλέν (χαφ) και Τσουκουέζε (μεσοεπιθετικός).

Η Μπέτις ηττήθηκε εντός έδρας 3-2 από την Μπαρτσελόνα, δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των πέντε (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες) αγωνιστικών. Προηγήθηκε στο 38ο λεπτό, δέχθηκε την ανατροπή, ισοφάρισε στο 75' και δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 87'. Απέχει στο -6 από τη Βιγιαρεάλ και τη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Σκοράρει για οκτώ διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, τελευταία φορά που απέτυχε στις 20/12/20. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Μπάρτρα (στόπερ), Λάινες (μεσοεπιθετικός) και Μπόρχα Ιγκλέσιας (φορ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με φόντο την έξοδο στην Ευρώπη, σε ζευγάρι που κρίνεται αρκετά ισορροπημένο. Αμφότερες με συνέπεια στο σκοράρισμα, ταυτόχρονα και με ευάλωτες άμυνες. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με απόδοση 1.73 στο Stoiximan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου