Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Pieria Weather - Από το Σάββατο πρωί όλος ο Νομός Πιερίας αναμένεται να είναι ντυμένος στα λευκά

 

Καλησπερα στην ομάδα .Σας είχαμε ενημερώσει ότι πέρα από την γρήγορη  μεταβολή του καιρού σήμερα το βράδυ ,νέα διαταραχή αναμένεται να πλήξει τον Ελλαδικο χώρο το Σάββατο .

Τα στοιχεία έχουν αλλάξει και πλέον το επικρατέστερο σενάριο είναι το( Α.).Η διαταραχή δηλαδή αναμένεται να κινηθεί αρκετά βορειότερα Με αποτέλεσμα τις κατά τόπους έντονες χιονοπτώσεις στην Βόρεια Ελλάδα .

Από  το Σάββατο πρωί όλος ο Νομός Πιερίας αναμένεται να είναι ντυμένος στα λευκά .Ακόμα δεν  έχει αποσαφηνιστεί η ποσότητα του χιονιού ωστόσο μια πρώτη εκτίμηση δείχνει  από 10 έως 25 πόντους χιόνι ακόμα και στις πεδινές περιοχές αλλά θα εξεταστούν και τα νέα στοιχεία για τυχόν μεταβολή  .Αναλυτική πρόγνωση θα βγει αύριο το πρωί .

Όσον αφορά την σημερινή κακοκαιρία μετά το απόγευμα αναμένεται χιόνι στις ορεινές ,ημιορεινές  περιοχές του Νομού μας και χιονόνερο αρχικά στα πεδινά ,ωστόσο γρήγορα θα το γυρίσει σε χιόνι ακόμα και σε μηδενικό υψόμετρο .Τα φαινόμενα θα  είναι κατά κύριο λόγο ασθενή και θα διαρκέσουν 5-6 ώρες περίπου μέχρι τα μεσάνυχτα . 

Σας ευχαριστω πολύ για τα όμορφα μηνύματα και την στήριξη που δείχνετε στην μοναδική καιρικη  ομάδα του νομού μας !!!

Pieria Weather

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου