Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Δωρεά υγειονομικού υλικού στις σχολικές μονάδες Α’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δίου-Ολύμπου από τον Σ.Ε.Η.Π. και την EUROLAMP

Υγειονομικό υλικό προσέφεραν στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δίου-Ολύμπου εκπρόσωποι του Συνεταιρισμού Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Πιερίας (Σ.Ε.Η.Π.) και της εταιρείας EUROLAMP ΑΒΕΕ, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021. 

Το υγειονομικό υλικό περιελάβανε μάσκες προσώπου για μαθήτριες και μαθητές, μάσκες μίας χρήσης για τους εκπαιδευτικούς, καθώς και απολυμαντικό υλικό για όλες τις σχολικές εγκαταστάσεις της Α’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου. 

Το υλικό παραδόθηκε στην Αντιδήμαρχο Παιδείας Σοφία Ζουρζούρα, στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Σάκη Καλαϊτζή και Διονύση Φόλιου, από τους κ.κ. Νικόλαο Δαλαμήτρα, πρόεδρο Σ.Ε.Η.Π., Σωτήριο Θειόπουλο, Διευθυντή Σ.Ε.Η.Π., Κωνσταντίνο Σαραηλίδη, ταμία Σ.Ε.Η.Π., Γεώργιο Νουσιόπουλο, Διευθυντή Πωλήσεων EUROLAMP, Γιώργο Ημιονίδη, μέλους Δ.Σ. EUROLAMP και Θάνου Νουσιόπουλου πωλητή της εταιρείας. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Σ.Ε.Η.Π. και την EUROLAMP για τη γενναιόδωρη αυτή κίνηση, στο πλαίσιο της προστασίας μαθητριών, μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού από τη νόσο Covid-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου