Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Κοπή πίτας από τους ΕΛ.Π.ΠΙ.

Περισσότερο από 25 χρόνια η εθελοντική ομάδα των Ελεύθερων Ποδηλατών Πιερίας ταξιδεύει με το αγαπημένο μεταφορικό μέσο το ποδήλατο από την Παραλία Κατερίνης μέχρι την κορυφή του Ολύμπου , τον Μύτικα στα 2918μ υψ!...

Και  από την Κατερίνη μέχρι την Πάφο…Ντίσελτορφ…με απόλυτη ασφάλεια , χειμώνα –καλοκαίρι! Εφαρμόζοντας τον Κ.Ο.Κ. αλλά και τηρώντας τις αυστηρότερες  οδηγίες της πολιτικής προστασίας , έκοψαν την περασμένη Κυριακή την βασιλόπιτά τους στην Παραλία Κατερίνης. 

Συνεχίζοντας το διαχρονικό έργο προσφοράς στην ποδηλασία ,  προτείνουν  επτά ποδηλατικές , ασφαλείς διαδρομές τουριστικού-πολιτιστικού ενδιαφέροντος από 16 εως 116χλμ!  Γνωρίστε τα αξιοθέατα της Πιερίας , με απόλυτη ασφάλεια με τους ΕΛ.Π.ΠΙ. Απαραίτητη προϋπόθεση: καλή φυσική κατάσταση, καλοσυντηρημένο ποδήλατο εφαρμογή του Κ.Ο.Κ. , αλληλοσεβασμός ,υπομονή και κατανόηση στον πλησίον !   

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Αστυνομία/Τροχαία Κατερίνης , το ΕΚΑΒ  και φυσικά ΟΛΟΥΣ αυτούς που με πραγματικό κίνδυνο της ζωής τους μας κρατάνε ασφαλείς ,όχι μόνο στις δύσκολες αυτές στιγμές αλλά και στα 25 ποδηλατικά μας  χρόνια !

Καλή και ασφαλή ποδηλατική χρονιά με υγεία και κάθε ευτυχία!

Συντονιστής>Δημήτρης Μηλιώρης  MIAS MBL2-MTB LEADER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου