Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν το όνειρό μου να αγωνιστώ σε μια αγγλική ομάδα»!

 

Τις πρώτες του δηλώσεις για την μεταγραφή του στη Νόριτς έκανε ο Δημήτρης Γιαννούλης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα το να αγωνιστεί στην Αγγλία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στη Νόριτς. Ήταν το όνειρό μου να αγωνιστώ σε μια αγγλική ομάδα και τώρα αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ήταν πολύ έντονες οι τελευταίες ημέρες, αλλά είμαι εδώ και ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες.

Πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν γρήγορο παίκτη τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Μου αρέσει το στυλ που παίζει η Νόριτς και ελπίζω να προσαρμοστώ και να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στην Premier League».

Ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε είπε για την μεταγραφή:

«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που έχουμε τον Δημήτρη μαζί μας. Θέλαμε να φέρουμε κάποιον που δεν θα μας βοηθήσει απλά για τις επόμενες εβδομάδες, αλλά κάποιον που θα μας βοηθήσει μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. 

Στον Δημήτρη πιστεύουμε ότι βρήκαμε ένα κομμάτι που ψάχναμε. Είναι σε καλή ηλικία με πολύ χώρο για βελτίωση. Είναι ήδη αρκετά έμπειρος, με πολλά παιχνίδια στην Εθνική Ελλάδας. Έπαιζε για μια ομάδα κορυφαία στην Ελλάδα όπως ο ΠΑΟΚ όπου έπρεπε να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι».

Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου