Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Κανταρτζής: «Ρίχνουν μαύρο σεντόνι και οι διοικήσεις πανηγυρίζουν!»

 Οι ποδοσφαιριστές της Football League αλλά και της Γ’ Εθνικής, έχουν πλέον βγει εκτός εαυτού και κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει γι’ αυτό!

Η κατάσταση έχει κουράσει όλους τους παίκτες και έχει φτάσει πια στο απροχώρητο.

Έξω από τα δόντια, τα έγραψε ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού Γιώργος Κανταρτζής, ο οποίος εξέφρασε όσα οι άλλοι διστάζουν.

Αναλυτικά:

“Ρωτάω έναν φίλο που είναι μέσα στα πράγματα του ποδοσφαίρου γιατί δεν βλέπω ομάδες της FL να βγάζουν έστω ανακοινώσεις για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα? Γιατί μόνο η Sl2 το κάνει και Π. Σ. Α. Π?

Μου λέει διότι είναι ενημερωμένοι ότι θα γίνει η αναδιάρθρωση και όλες οι ομάδες θα πάνε μια κατηγορία πάνω. (λογικό αν έρθεις στην θέση ενός παράγοντα ομάδος) και όλο αυτό πριν 3 μηνες.

Από την άλλη γτ δεν δέχτηκαν να κάνουν την αναδιάρθρωση το καλοκαίρι, που τόσους μήνες ζητάμε εφόσον όλοι ήταν και τότε υπέρ? Διότι κάποιες ομάδες δυνατών ανθρώπων δεν ήταν υπέρ.

Και εφόσον δεν δέχτηκαν να γίνουν όλα την ώρα που έπρεπε και όλες αυτές οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές (με οικογένειες από πίσω) να παίζουν κανονικά με όλα τα μέτρα που έχει υπογραφεί στο πρωτόκολλο, και ενώ κρεμόντουσαν όλοι από την ημερομηνία την σημερινή, να δοθεί το πράσινο φως η ένα πλάνο κάποιας ένδειξης στήριξης σε τόσους εργαζόμενους, έρχονται μια μέρα πριν και λένε για το νομοσχέδιο της αναδιάρθρωσης, το οποιο θα ψηφιστεί σε λίγες μέρες και ξαφνικά δεν μιλάνε καν για τον αθλητισμό.

Έτσι ρίχνουν το μαύρο σεντόνι πάνω σε τόσο κόσμο και έρχονται όλες οι διοικήσεις και πανηγυρίζουν-βολευονται. (Γι αυτούς καλά κάνουν, έτσι και αλλιώς δεν σκέφτηκαν και πολλες φορές τους εργαζόμενους τους).. Οι Απαράδεκτοι είναι πολλοί, οι Ανίκανοι όμως είναι συγκεκριμένοι”.. Κρίμα κύριοι..».

Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου