Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Συλλυπητήριο μήνυμα βουλευτή Φώντα Μπαραλιάκου για την απώλεια του Κωνσταντίνου Γκουγκουρέλα

Η Πιερία θρηνεί σήμερα την απώλεια ενός σπουδαίου «τέκνου» της, ενός  σημαντικού ανθρώπου με ανεκτίμητη και πολυσχιδή δράση και προσφορά, του Κωνσταντίνου Γκουγκουρέλα. 

Ο Κωνσταντίνος Γκουγκουρέλας, πρώην βουλευτής Πιερίας με τη Ν.Δ, άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου με περισσή μαχητικότητα, υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από διάφορες θέσεις, με ευσυνειδησία  και παρουσίασε αξιοθαύμαστη δραστηριότητα στα πολιτιστικά, αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του νομού. 

Στον πολιτικό τομέα άφησε το αποτύπωμά του μέσα από την πολύπλευρη συμμετοχή του στα κοινά, διατελώντας πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής της ΝΔ Πιερίας ενώ εκλέχθηκε βουλευτής σε διαδοχικές αναμετρήσεις το 1981 και το 1985. 

Αεικίνητος, λάτρης του αθλητισμού, με μεγάλη αδυναμία στον Πιερικό, τον οποίο υπηρέτησε ως Πρόεδρος, ο Ντίνος Γκουγκουρέλας ήταν πάντα κοντά στον αγροτικό κλάδο, προσωπικότητα με ήθος, αξιοπρέπεια και δοτικότητα στον συνάνθρωπο, πάνω απ’ όλα, όμως, ακαταπόνητος θεράποντας της κοινωνίας και των προβλημάτων των συμπολιτών του.

Εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό παράδεισο.

Φώντας Μπαραλιάκος

Βουλευτής Πιερίας  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου