Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Μήνυση του Τσιαμπέρα στον Μπάμπη Πεΐδη για δυσφήμιση - Το "επίμαχο" κείμενοΕίναι λογικό ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Δ. Κατερίνης να θέλει να προστατέψει το όνομα του και το όποιο μέλλον νομίζει ότι μπορεί να έχει στον χώρο της πολιτικής. Δικό του αυτό το θέμα όπως και δικό του πρόβλημα αυτό με τις μαρτυρίες τις οποίες μου γνωστοποίησαν έγκυρες πηγές και δημοσιοποίησα.
Θα κληθούμε πλέον ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ενώπιον της δικαιοσύνης να δώσουμε τις απαντήσεις μας.
Απο εκεί και πέρα να είναι σίγουρος ο πρώην πρόεδρος (του οποίου η ...ευσυνειδησία ενεργοποιήθηκε  μετά απο ενάμιση χρόνο συμμετοχής στη διοίκηση του δήμου, όπως λέει ο ίδιος), πως όποια πέτρα σηκώνει απο εδώ και πέρα, θα βρίσκει και εμένα εκεί, να τον περιμένω με μια μεγάλη ...αγκαλιά.

Ο λόγος που μηνύει εμένα, θεωρώ είναι γελοίος μπροστά σε αυτούς που καταγγέλλει στην επιστολή παραίτησης του. Υπόσχομαι όμως ότι απο εδώ και πέρα θα του δώσω πραγματικούς λόγους για να με μηνύσει μιας και αναφορές μου στο πρόσωπο του, δε θα σταματήσουν εδώ. Και βέβαια δε το ξεκίνησα εγώ αυτό... 
Τέλος αφού διαβάσω τι αναφέρεται στη μήνυση, επιφυλάσσομαι κι εγώ για κάθε νόμιμη ενέργεια μου. 
 
Μπάμπης Πεΐδης
Μέλος "ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ"
Αθλητικός Συντάκτης

Η ανάρτηση στη Λευτεριά: 

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΕΪΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΜΠΕΡΑ

Αυτόφωρη διαδικασία σύλληψης με εντολή του εισαγγελέα βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με πληροφορίες, του Χαράλαμπου (Μπάμπη) Πεΐδη,

αθλητικογράφου και μέλους της δημοτικής παράταξης "Εκκίνηση" του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσιαμπέρας για κείμενο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο ο κ. Πεΐδης. 

Η εισαγγελική εντολή για την σύλληψη με την αυτόφωρη διαδικασία δόθηκε σήμερα το πρωί και δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη, αν μέχρι αυτή την ώρα έχει συλληφθεί ο κ. Πεΐδης. Το αυτόφωρο ισχύει μέχρι τις 12 απόψε τα μεσάνυχτα.

Πηγή: lefteria

Το "επίμαχο" κείμενο

Το χρονικό ενός προαναγγελθέν ...ξηλώματος και η ηρωική έξοδος απο τον ΟΠΠΑΠ

Ποτέ δε μου άρεσαν οι κατινίστικες ιστοριούλες της πολιτικής και πολλές φορές της καθημερινότητας και γι αυτό δεν ασχολήθηκα ποτέ με τους λασπολόγους, (που δυστυχώς είναι πολλοί και ζούν ανάμεσα μας) και τα ...έργα τους.

Μάλιστα έλεγα στον εαυτό μου να είναι στοργικός και επιεικής με όλα αυτά τα μίζερα ανθρωπάκια που ψάχνουν τρόπο να κρύψουν τις δικές τους τραγικές αδυναμίες, σχολιάζοντας και μειώνοντας ανθρώπους που έχουν ποιότητα και γράφουν καθημερινά τη δική τους σημαντική ιστορία. 

Το θέμα με το οποίο όμως θα ασχοληθώ σήμερα, δεν είναι κατινίστικο, είναι σοβαρό με πρωταγωνιστές σοβαρούς ανθρώπους και χρίζει μιας σωστής και ήπιας προσέγγισης. Άλλωστε ζούμε όλοι μας σε μια μικρή πόλη, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και θεωρώ ότι δε χρειάζεται να λύνονται τα προβλήματα με αντιπαραθέσεις, λασπολογία και μικρότητες αλλά με διάλογο και επιχειρήματα.

Η επιστολή του Νίκου Τσιαμπέρα, γράφει σε κάποια της σημεία, την μισή αλήθεια, κι αυτό γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις μιας και υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος. 

Το έψαξα λοιπόν λίγο το θέμα όπως και όφειλα να το κάνω μιας και διαχειρίζομαι ένα μέσο το οποίο σε πολλές περιπτώσεις διαμορφώνει άποψη και θέλω να είμαι δίκαιος στην τοποθέτηση μου. Και θα είμαι, γιατί προσωπικά ούτε απο τον πρώην πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ ευνοήθηκα ποτέ, ούτε απο τον δήμαρχο της πόλης μας. Ούτε έχω την ανάγκη κανενός απο τους δυο κυρίους γιατί έχω τη δουλείτσα μου, την εργασιακή ηρεμία μου και όπως όλοι μας, παλεύω κι εγώ καθημερινά για την αξιοπρεπή επιβίωση.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα μου, όλα ξεκίνησαν πέρσι τέτοια εποχή και λίγο πρίν τα Χριστούγεννα όταν ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Δ. Κατερίνης, έλαβε την εντολή να στολίσει τις περιοχές εμβέλειας του δήμου Κατερίνης. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι όταν ήρθαν τα τιμολόγια, ο δήμαρχος αισθάνθηκε πως στολίστηκε η ...Νέα Υόρκη. Με ότι αυτό συνεπάγεται...

Εκεί ...ράγισε το γυαλί και μάλιστα ο Κουκοδήμος είπε ότι δε θα πληρώσει ένα εκ των τιμολογίων  προμηθευτή, γιατί τα ποσά σύμφωνα με τις εργασίες δεν έβγαιναν με τίποτα. Ήρθε και ένα άλλο τιμολόγιο με κάτι ...χρυσά λουκάνικα απο τον ΟΠΠΑΠ κι εκεί το γυαλί πλέον έσπασε.

Με την έλευση της φετινής εορταστικής περιόδου, ο δήμαρχος "καμένος απο τον χυλό", ανέθεσε στη σύζυγο του Λιάνα Μακρίδου τον φετινό στολισμό. Εκεί "άρχισαν να βαράνε έντονα τα όργανα" με τις γνωστές δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο που στόχευαν την κα Μακρίδου, οι οποίες, μετά απο έρευνα του ιδίου του δημάρχου, αποδείχθηκε ότι έβγαιναν εκ των έσω και συγκεκριμένα απο γραφείο του δημαρχείου.

 Υπάρχουν κι άλλες ενότητες οι οποίες δημιούργησαν μέσα στο χρόνο την σημερινή κατάληξη και την "ηρωική έξοδο" που θέλησε να κάνει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ. Δηλαδή με λίγα λόγια κι έτσι όπως δείχνει ρεαλιστικά όλη η ιστορία, ο δήμαρχος άδειασε για συγκεκριμένους λόγους τον παραιτηθέντα πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ κι αυτός εκδικητικά, έδωσε τροφή αμφιβόλου προελεύσεως στα ΜΜΕ, με αποκορύφωμα την δημοσίευση της επιστολής παραίτησης, στην οποία αναφέρει όλα αυτά τα οποία (σύμφωνα με μαρτυρίες) διοχέτευε όλο αυτό το διάστημα ανώνυμα στον τύπο.

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος, σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία, έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες όταν στοχοποιήθηκε η σύζυγος του. Απομένει να δούμε τα στοιχεία που θα καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ, για να επαληθεύσει τις καταγγελίες τις οποίες διατυπώνει στην επιστολή του.

Αυτή λοιπόν είναι η άλλη όψη του νομίσματος, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες ανθρώπων που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και εμπλέκονται στο συγκεκριμένο θέμα.

Μπάμπης Πεΐδης

Μέλος ομάδας "ΕΚΚΙΝΗΣΗ"

Αθλητικός Συντάκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου