Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Καλή αντάμωση '' κυρ Αλέκο'', μεγάλη μου τιμή που ήμουν αθλητής σου

 

Σήμερα έφυγε απο την ζωή ο άνθρωπος που ''μεγάλωσε''  γενεές αθλητών  στον χώρο του μπάσκετ της Πιερίας. Σήμερα έφυγε ο άνθρωπος που με πίρε κυριολεκτικά απο το χέρι και με έκανε να αγαπήσω τον αθλητισμό όσο κανείς άλλος.

Ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ήθος, αγάπη, και πάθος γι αυτό που υπηρετούσε. Η προπόνηση με τον '' κυρ Αλέκο '' δεν είχε καλοκαίρια κ χειμώνες, γιορτές και αργίες, βροχές και χιόνια εμείς εκεί. Λιώναμε τα χιόνια με τα λάστιχα στο ανοιχτό (εννοείται) γήπεδο του β' δακ για να μν χαθει ουτε μια εργατοημερα προπόνησης. 360 ήμερες το χρόνο με τον δάσκαλο να μην μας αφηνει ουτε λεπτο απο τα ματια του. Νιωθαμε ασφαλεια κ σιγουριά. Ειμασταν σε καλά χέρια και χαιρομασταν γι αυτο που καναμε.Κοιμομουν κ ξυπνουσα με την τρέλα να παρω την μπαλα και να παω στο γηπεδο. 

Τελειωνε η προπόνηση και με σταματουσε φωναζοντας με '' επ εσυ που πας'' για να μου δωσει ατομικο πρόγραμμα για την συνεχεία και ποσα αλλα που θα χρειαστεί βιβλιο ολοκληρο για να καλυψω της εμπειριες μου, απο πανελλήνια πρωτάθληματα, εθνικη ομαδα, ατομικες διακρίσεις, Α1 και ποσα αλλα τα οφειλω σε αυτον τον Άνθρωπο.

Ηταν τα καλύτερα μας χρονια. Μεγαλη μου τιμη που ημουν αθλητης σου. Δεν θα σε ξεχασω ποτε. 

Καλη ανταμωση '' κυρ Αλεκο''. Καλο παράδεισο.

Δάμης Χρυσίδης  -  

Damis Chrisidis

1 σχόλιο: