Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Νίκος Σαμολαδάς - Το πρότζεκτ μας ήταν να επενδύσουμε σε νέα παιδιά

Οργάνωση, διοικητική σταθερότητα και καλό κλίμα είναι τρία από τα στοιχεία που έχει ο ΑΟ Τρίκαλα.

Η ομάδα των Τρικάλων μετρά δύο νίκες (1-0 Απόλλων Λάρισας, 3-0 Δόξα Δράμας) και δύο ισοπαλίες (1-1 Παναχαϊκή, 1-1 Ιωνικός) στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ

2.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Σαμολαδάς μίλησε στο liganews.gr για το ξεκίνημα του ΑΟΤ στη Σούπερ Λιγκ 2, το πως βλέπει το φετινό Πρωτάθλημα αλλά τους στόχους της ομάδας του. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό ενώ ανέφερε ότι θα γίνει μια μεταγραφή και αν..

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Σαμολαδάς:

-Για το εξαιρετικό ξεκίνημα του ΑΟ Τρίκαλα:

«Είμαστε χαρούμενοι για το ξεκίνημά μας. Το πλάνο μας βγαίνει και με το παραπάνω».

-Ο ΑΟΤ επενδύει σε νέους εξελίξιμους παίκτες ενώ στο ρόστερ του διαθέτει και κάποιους έμπειρους όπως οι Ριζογιάννης, Γιακουμής, Σταματής, Νιάρος, Σουλιώτης, Σκόνδρας:

«Το πρότζεκτ μας, από την στιγμή που ανεβήκαμε στην Σούπερ Λιγκ 2, ήταν να επενδύσουμε σε νέα παιδιά. Αυτά τα παιδιά, κάποια στιγμή να κάνουνε και το βήμα παραπάνω για την Σούπερ Λιγκ, ακόμη και για την Εθνική Ελλάδος. Υπάρχει ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων νέων στον ΑΟΤ».

-Οι πρώτες εντυπώσεις σας από το Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2;

«Είναι ένας μαραθώνιος. Υπάρχουν δυσκολίες καθώς οι αγώνες γίνονται ανά τρεις μέρες. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση ενώ οι μετακινήσεις είναι συνεχείς και κουραστικές».

-Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό το Σάββατο (30/1):

«Είμαστε και οι δύο στην κορυφή της βαθμολογίας. Παιχνίδι για να το χαρεί ο κόσμος. Το άγχος έχει περάσει στην ομάδα της Λιβαδειάς».

-Να περιμένουμε κάτι μεταγραφικό από τα Τρίκαλα;

«Μια κίνηση και αν».

Τέλος, υπάρχει κάποιος στόχος που έχει θέσει ο ΑΟ Τρίκαλα στο φετινό Πρωτάθλημα;

«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε υπομονή, επιμονή και πιστεύουμε στην ομάδα μας. Θέλουμε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα ενώ κοιτάμε και το μέλλον. Η κούραση θα παίξει ρόλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό το ξεκίνημα που έχουμε κάνει. Να είμαστε υγιείς και στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου