Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Σταύρος Σταυριανίδης - Η Ολυμπιονίκης μας Σοφία Μπεκατώρου αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο, πολλών "αθλητοπατέρων."

 

Δυστυχώς, άνθρωποι που διοικούν αθλητικές ομοσπονδίες, έχουν συμπεριφερθεί σε πολλές περιπτώσεις με τρόπο απαξιωτικό και επαίσχυντο, εναντίον αθλητών και των συλλόγων τους.

Θεωρούν τις ομοσπονδίες "βιλαέτια" τους. Χειραγωγούν τα σωματεία και τιμωρούν και αποκλείουν ακόμα και ανήλικους αθλητές απο αγώνες, προκειμένου να "καθυποτάξουν" όσους σύμφωνα με το καταστατικό της ομοσπονδίας, διεκδικούν το δίκιο τους.

Μέχρι τώρα η πολιτεία "αγρόν αγόραζε" με αποτέλεσμα να αποθρασύνονται όλο και περισσότερο.

Έπρεπε να καταγγελθεί αυτή η χυδαία πράξη βιασμού, απ' την Ολυμπιονίκη μας Σοφία Μπεκατώρου, για να ταρακουνήσει τα "ήρεμα νερά" και να αποκαλυφθεί τι πραγματικό πρόσωπο, πολλών "αθλητοπατέρων."

Στην ομοσπονδία του καράτε, κάναμε έναν τεράστιο αγώνα επί πολλά χρόνια, μέχρι τα αρμόδια όργανα της πολιτείας να κηρύξουν έκπτωτη την διοίκηση της και αυτή τη στιγμή να έχει ορισθεί διοίκηση πρωτοδικείου, μέχρι να πάμε σε καθόλα νόμιμες εκλογές ( χωρίς μαγειρέματα και εκβιασμούς, όπως έκαναν τα προηγούμενα χρόνια)

Να μην ξεχνάμε επίσης, ότι οι πρόεδροι των ομοσπονδιών Ολυμπιακών αθλημάτων, είναι κατά τεκμήριο και μέλη της της ΕΟΕ (Ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου