Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

Αγωγή του Σιαμπάνη στον ΠΑΟΚ, ζητάει αποζημίωση 250.000 ευρώ - Προανήγγειλε εκπλήξεις ο Δικέφαλος σε όσους παίζουν με την αξιοπρέπειά του

 

Συνεχίζεται η κόντρα του Μάριου Σιαμπάνη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο 21χρονος τερματοφύλακας ζητά οικονομική αποζημίωση από τους «ασπρόμαυρους», ύψους 250.000 ευρώ, για όσα ακολούθησαν μετά από την καταγγελία που έγινε περί φερόμενης προσπάθειας δωροδοκίας του πριν από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Αρη, για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Το αίτημά του έφτασε σήμερα στον «Δικέφαλο» με την επίδοση της σχετικής αγωγής.Το γεγονός γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέροντας:

«Όλως τυχαίως, μια ημέρα πριν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός επιλέχθηκε να επιδοθεί η αγωγή του Μάριου Σιαμπάνη εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά του Μάκη Γκαγκάτση με δικηγόρο την… Άσπα Σουλούκου (αδερφή της γενικής διευθύντριας του Ολυμπιακού επιβεβαιώνοντας τις θέσεις μας περί συγκοινωνούντων δοχείων) ζητώντας αποζημίωση 250.000 €. 

Προφανώς, το παιδί από κάπου πρέπει να βγάλει τη διαφορά από το συμβόλαιο που άφησε στον ΟΣΦΠ για να ζήσει το όνειρό του με 28.000 € στον πάγκο του Άρη.

Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αυριανό αγώνα, ωστόσο μέχρι το τέλος του μήνα θα βρεθούν προ εκπλήξεως με τις νομικές και νόμιμες ενέργειές μας όσοι νομίζουν ότι το να παίζουν με την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ είναι μια ανέξοδη επιλογή.Να μείνουν συντονισμένοι». 

Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου