Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Στοίχημα: Ποντάρισμα τα γκολ με 1.87 και 2.12

 

Δύο αναμετρήσεις περιέχει το σημερινό (28/01) πρόγραμμα στοιχήματος από Αγγλία και Ιταλία. Στην Πρέμιερ Λιγκ η Τότεναμ υποδέχεται τη Λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να έχουν αποκλειστικό στόχο το τρίποντο. Στα προημιτελικά του Κόπα Ιτάλια, η ντεφορμέ Νάπολι φιλοξενεί την ανεβασμένη Σπέτσια.

Διαβάστε εδώ για τις 5 καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες 2021.

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22:00)

Η Τότεναμ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 4-1 της Γουίκομ. Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του αγγλικού Κυπέλλου, στη φάση των «16» θα συναντήσει την Έβερτον στις 10/02. Ισοφάρισε με τον Μπέιλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στη συνέχεια σκόραρε τρεις φορές από το 86' και μετά. Στο πρωτάθλημα νίκησε 3-1 εκτός έδρας την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται στο -2 από την τετράδα, αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα. Παραμένει αήττητη για οκτώ διαδοχικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Εκτός αποστολής ο βασικός μπακ Ρεγιλόν και ο Άλι (μέσος). Σταθερά τραυματίας ο Λο Σέλσο (χαφ). Αμφίβολοι η συμμετοχή των Ντόχερτι και Ντέιβις (μπακ).

Ηττήθηκε με σκορ 3-2 στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Στην Πρέμιερ Λιγκ συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από την Μπέρνλι, με πέναλτι στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης. Δόθηκε τέλος στο αήττητο σερί 68 αγωνιστικών στο «Άνφιλντ». Παρέμεινε χωρίς νίκη για πέμπτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα, με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Απέτυχε να σκοράρει για τέσσερις διαδοχικές αναμετρήσεις, πλέον δείχνει να απομακρύνεται από την κορυφή. Απέχει στο -7 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, με τον ίδιο αριθμό (19) παιχνιδιών.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε καλή κατάσταση η Τότεναμ, επιθετικά βρίσκει λύσεις και σκοράρει. Σε τραγικό μομέντουμ η Λίβερπουλ, ολοένα και βγάζει θέματα στον τρόπο παιχνιδιού και βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολα θέση. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι, επιλογή το ασιατικό Over 2.75 Goal με απόδοση 1.87 στο Stoiximan.

ΝΑΠΟΛΙ - ΣΠΕΤΣΙΑ (22:00)

Η Νάπολι ηττήθηκε με ανατροπή 3-1 στην έδρα της Βερόνα, αποτέλεσμα που την γκρέμισε από την τετράδα. Προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια, ισοφαρίστηκε στο 34ο λεπτό και στο δεύτερο ημίχρονο διαλύθηκε από τους γηπεδούχους. Δέχθηκε το δεύτερο στο 62', τη χαριστική βολή στο 69' και απέτυχε να αντιδράσει. Είχε προηγηθεί η ήττα 2-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Γιουβέντους, υπό πίεση ο Τζενάρο Γκατούζο και η νίκη στο σημερινό παιχνίδι του Κυπέλλου αποτελεί μονόδρομο. Απέχει στο -2 από την τετράδα, την Κυριακή (31/01) υποδέχεται την Πάρμα. Χωρίς ισοπαλία για επτά (τέσσερις νίκες, τρεις ήττες) σερί αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, τελευταία στις 23/12/20. Εκτός αποστολής οι Φαμπιάν Ρουίθ (μέσος) και Πετάνια (επιθετικός).

Η Σπέτσια προέρχεται από ήττα στις λεπτομέρειες, με το 4-3 στην έδρα της Ρόμα για το πρωτάθλημα. Κατάφερε να επιστρέψει από μειονέκτημα δύο τερμάτων στο 55ο λεπτό, ισοφάρισε με δύο γκολ στα λεπτά 59' και 90', δεχόμενη το σοκ στις καθυστερήσεις. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των τεσσάρων (τρεις νίκες, μία ισοπαλία) παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις. Για να βρεθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρόμα. Ακολουθεί (31/01) η κρίσιμη αναμέτρηση με την Ουντινέζε εντός έδρας. Εκτός αποστολής οι Πομπέγκα (μέσος) και Πίκολι (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με την πλάτη στον τοίχο η Νάπολι, η Σπέτσια παίζει χωρίς φόβο και της βγαίνει σε καλό. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, μεσοεπιθετικά βρίσκουν λύσεις και μπορού να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Επιλογή το συνδυαστικό Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.12 στο Stoiximan.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου