Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Επειδή σίγουρα δεν είναι όλοι ISIS, κλεφτρόνια και βιαστές - Οικογένεια Αφγανών βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 150 ευρώ

 

Πορτοφόλι που είχε μέσα 150 ευρώ, πιστωτικές κάρτες και άλλα προσωπικά έγγραφα βρήκε μία οικογένεια προσφύγων στη Μυτιλήνη μόλις βγήκαν από τη δομή που διαμένουν.

Χωρίς δεύτερη σκέψη παρέδωσαν το πορτοφόλι στην αστυνομία.

Ένα εντυπωσιακό συμβάν για τα γνωστά στερεότυπα περί «αλλοδαπών- μεταναστών που κλέβουν» (σ.σ. λόγω εθνικότητας) έγινε γνωστό σήμερα, μεσημέρι Παρασκευής και μάλιστα από ανάρτηση αστυνομικού της Μυτιλήνης.

Έξω από σούπερ μάρκετ της πόλης της Μυτιλήνης σύμφωνα με το stonisi.gr, οικογένεια Αφγανών βρήκε ένα πορτοφόλι με κάρτες, 150 ευρώ και ταυτότητα και το παρέδωσε σε αστυνομικό της υπηρεσίας, ο οποίος με τη σειρά του το παρέδωσε στον κάτοχο.

Το συμβάν δεν άφησε ασυγκίνητο τον ίδιο τον αστυνομικό που έκανε ξεχωριστή ανάρτηση γι’ αυτό στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σημειώνοντας:

«Πριν λίγο έξω από το my market αυτή η οικογένεια Αφγανών βρήκε αυτό το πορτοφόλι με κάρτες 150 ευρώ ταυτότητα και μου το παρέδωσε (λόγο που είχα υπηρεσία )για να βρούμε και να το παραδώσουμε στον κάτοχο του όπως και έγινε».

alldaynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου