Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Νέο ΔΣ στην ιστιοπλοΐκή ομοσπονδία και εκλογές στις 14 Μαρτίου

 

Ενώ ακόμη δεν έχουν κοπάσει οι αντιδράσεις μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από μέλος του ΔΣ, η ιστιοπλοΐκή ομοσπονδία προκήρυξε εκλογές

Τις τελευταίες ημέρες έχουν παραιτηθεί τρία μέλη του ΔΣ και πολλά μέλη Επιτροπών, ενώ όλοι τους εξέφρασαν την αγανάκτηση και την απογοήτευση τους για τον τρόπο με τον οποίο η ΕΙΟ χειρίστηκε τις αποκαλύψεις Μπεκατώρου και τα όσα ακολούθησαν.

Η ιστιοπλοΐκή ομοσπονδία ανακοίνωσε την αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών και τη νέα σύνθεση του ΔΣ, αλλά και την προκήρυξη εκλογών για τις 14 Μαρτίου με την υποσημείωση: «... οι εκπρόσωποι των σωματείων και μόνον αυτοί θα αποφασίσουν δημοκρατικά για την επόμενη ημέρα στην ιστιοπλοΐα.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε έκτακτη συνεδρίασή του το Δ.Σ της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας αποφάσισε

ομόφωνα τα εξής:

1. Να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις των κ.κ. Αδαμόπουλου, Παπαδημητρίου και Χριστόπουλου.

2. Να αντικατασταθούν από τα αναπληρωματικά μέλη, την Ελένη Σιάγκρη και τον Αριστείδη Ρούσση.

3. Να γίνει ανασυγκρότηση του Δ.Σ που πλέον θα αποτελείται από τους κάτωθι παράγοντες

Πρόεδρος Αντώνης Δημητρακόπουλος, Αντιπρόεδροι Αγγελική Σέρφα Βεντουρή, Γιώργος Παπαστεφάνου και Αθανάσιος Πατητάρος, γενική γραμματέας Ανδρονίκη Αναστασίου, ειδική γραμματέας Ελένη Σιάγκρη, ταμίας Ιωάννης Βασιλειάδης, αναπληρωτής ταμίας Παντελής Παυλίδης, έφορος εκδηλώσεων και χορηγιών Χρήστος Δημητράκος, έφορος υλικού Αριστείδης Ρούσσης, έφορος εθνικών ομάδων Ιωάννης Μπέης, έφορος εγκαταστάσεων Δημήτρης Κακαλίκας, μέλος Απόστολος Παπαθανασίου και έφορος Β. Ελλάδος Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου.

4. Την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης και των άλλων οργάνων της ΕΙΟ στις 14 Μαρτίου όπου οι εκπρόσωποι των σωματείων και μόνον αυτοί θα αποφασίσουν δημοκρατικά για την επόμενη ημέρα στην ιστιοπλοΐα.»

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου