Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021

Αγωγή ζητώντας αποζημίωση ύψους 1.000.000 ευρώ ο διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας (το έγγραφο)

 

Ο διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας τονίζει ότι ψευδώς διαδίδεται ότι γνώριζε την ύπαρξη του εγγράφου συναίνεσης στον εμβολιασμό.

Με νέα δήλωσή του ο διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Δημήτρης Κεχαγιάς ενημερώνει ότι θα καταθέσει μήνυση κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ και αστική αγωγή.

Επισημαίνει ακόμα ότι ψευδώς διαδίδεται ότι γνώριζε την ύπαρξη του εγγράφου συναίνεσης στον εμβολιασμό.

«Με λύπη μου διαπίστωσα ότι την προειδοποίηση που απηύθυνα χθες με το από 05/01/2021 Δελτίο Τύπου, δεν την έλαβε σοβαρά υπόψιν του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος. Και σήμερα Τετάρτη συνέχισε να διαδίδει ψευδώς ότι γνώριζα την ύπαρξη και διακίνηση του εγγράφου συναίνεσης.

Θεωρώ ότι με την ΕΔΕ που ήδη διενεργείται θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Όμως δηλώνω ότι τις επόμενες ημέρες θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη με την κατάθεση μήνυσης κατά του κ. Γιαννάκου και κατά παντός άλλου που θα συνεχίσει να διαδίδει παρόμοια ψεύδη εις βάρος μου. 

Ταυτόχρονα θα καταθέσω και αστική αγωγή ζητώντας θα καταθέσω και αστική αγωγή ζητώντας αποζημίωση ύψους 1.000.000 ευρώ, τα οποία θα διαθέσω στο σύνολό τους υπέρ του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας»., τα οποία θα διαθέσω στο σύνολό τους υπέρ του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας».

Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου