Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Έτσι θεραπεύουν τον κορωνοϊό - Φτιάξε το δικό σου "φάρμακο" στο σπίτι

 Συμβουλές από εσωτερικά νοσοκομεία απομόνωσης.

Μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι φάρμακα που λαμβάνονται σε απομονωμένα νοσοκομεία:

ΠΙΕΡΙΑ - Πιο χαμηλά σήμερα αλλά μας έβαλε στο στόμα ο ...Χαρδαλιάς

 Κρούσματα σήμερα: Στις 18 περιοχές με το μεγαλύτερο ιικό φορτίο αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, το απόγευμα της Δευτέρας 30/11.

Παναγιώτης Αμανατίδης - Διαδραστική συμμετοχή των φιλάθλων πριν, κατά τη διάρκεια, μετά τον αγώνα μέσω εφαρμογών

 

Διαδραστική συμμετοχή των φιλάθλων πριν, κατά τη διάρκεια, μετά τον αγώνα μέσω εφαρμογών διαθέσιμων στο ευρύ κοινό. 

Ποδόσφαιρο - Αθλητισμός - Γ΄ εθνική Ελλάδα: 10 ευρώ/rapid test

Του Αλέξανδρου Κούρτογλου

Μία φορά κάθε εβδομάδα 30 tests που σημαίνει 300 ευρώ έξοδα για κάθε ομάδα.

Πάρε μέρος, δώσε τη δική σου ιδέα - ΜΠΕΣ και κέρδισε συνδρομή στο Γυμναστήριο "Bootcamp"


Δώστε μας την δική σας ιδέα για τον τρόπο που θα μπορούν μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης γενικότερα, να κρατάν ζωντανό το ενδιαφέρον των φιλάθλων, προσθέτοντας κάποιες έξυπνες ιδέες οι οποίες θα προστεθούν σε εφφαρμογή κινητού τηλεφώνου.

ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ - Θάνος Τζήμας: Εις το επανιδείν...

 

Κάπου εδώ θα ήθελα και προσωπικά να εκφράσω ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εισηγητές-ομιλητές οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή τη σειρά των διαδικτυακών σεμιναρίων που διοργάνωσε η Ελπίς Ανδρομάχης.

Εισήγηση του Προέδρου της Επιτροπής Χωροταξίας της ΚΕΔΕ, Δημάρχου Κατερίνης στην Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής των Ελλήνων

- Στο επίκεντρο το Σχέδιο Νόμου για τον εκσυγχρονισμό της Χωροταξικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας

Κώστας Κουκοδήμος: Το Υπ. Εν. πρέπει να αναθεωρήσει και να το καταθέσει εκ νέου στη Βουλή προς ψήφιση

Το «Σαν Πάολο» γίνεται «Stadio Diego Armando Maradona»

Ο δήμαρχος της Νάπολη ανακοίνωσε πως το γήπεδο των «παρτενοπέι» θα μετονομαστεί σε «Stadio Diego Armando Maradona».

Δήμος Κατερίνης: Διαρκείς απολυμάνσεις στην πόλη και στις κοινότητες

Με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, το πρόγραμμα απολύμανσης κτιρίων, οδών, κοινόχρηστων χώρων κ.α. συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς καθημερινά και συστηματικά στην πόλη και σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, στο πλαίσιο λήψης μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοιού.

Μήνυμα του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου για την τρέχουσα περίοδο και την έξαρση της πανδημίας

Συνδημότισσες και Συνδημότες 

Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας την κρισιμότητα των στιγμών, τις οποίες βιώνουμε. 

Η πρωτόγνωρη πανδημία συνεχίζεται και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πλέον, ούτε το μέγεθος, ούτε την επίδρασή της στα υγειονομικά, κοινωνικά και οικονομικά μεγέθη. 

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου θα μπει φέτος στα σπίτια όλων των πολιτών!

 

Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου 2020

Ολοι γνωρίζουμε πως τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά. Εμείς πεισμώσαμε και θα τα δώσουμε λίγο χρώμα. Οργανώνουμε το πρώτο ψηφιακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό!

Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων

Μετά τα Χριστούγεννα η επανέναρξη των πρωταθλημάτων 

Δεν μπορούμε ν’ αμφισβητούμε τους λοιμωξιολόγους

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον TeamFM 102, ο Υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στον ερασιτεχνικό, για το πώς θα ανοίξουν ξανά τα πρωταθλήματα αλλά και για τα προγράμματα του υπουργείου που «νοικοκυρεύουν» το σύστημα και την καταπολέμηση του ντόπινγκ και των στημένων αγώνων στη χώρα.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Αναστολές Δεκεμβρίου: Επιστροφή στα 534 ευρώ ειδική αποζημίωση - Τι εξετάζεται

Στο ποσό βάσης των 534 ευρώ αναμένεται να επιστρέψει η ειδική αποζημίωση για τους εργαζόμενους που μπαίνουν σε αναστολή σύμβασης εργασίας τον Δεκέμβριο

Πέφτει ο υδράργυρος τη Δευτέρα: Πού θα δείξει «μηδέν» βαθμούς

 Βαθμιαία σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται τη Δευτέρα μετά το μεσημέρι, καθώς επίσης βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά, στα νότια και στο Αιγαίο. Παροδικές χιονοπτώσεις θα πέσουν στα ορεινά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στον Έβρο, ενώ πολύ ενισχυμένοι βοριάδες θα πνέουν στο Αιγαίο.

Στα κόκκινα και σήμερα η Πιερία με 88 κρούσματα σε σύνολο 1193 σε όλη την Ελλάδα

Πώς κατανέμονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα.

Σήμερα, 29 Νοεμβρίου 2020, δηλώθηκαν 1193 επιπλέον κρούσματα.

Ο τελικός του ’67, ο υποβιβασμός του ’75. Η κόντρα Τσέλσι και Τότεναμ


Γιατί Τσέλσι και Τότεναμ, ενώ συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1909, απέκτησαν έχθρα και αντιπαλότητα το… 1967; Από τον τελικό Κυπέλλου, τότε ενός τροπαίου που εκείνη την εποχή στη… συνείδηση ήταν ισάξιο με ένα πρωτάθλημα.

Εστίαση: Όχι από τους επαγγελματίες σε άνοιγμα «ακορντεόν»

Lockdown εστίαση: Η επαναλειτουργία καφέ και εστιατορίων για λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, βρίσκει αντίθετους τους επαγγελματίες που θέλουν να αποφύγουν ένα άνοιγμα «ακορντεόν».

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/11)


Το πρόγραμμα της Κυριακής 29/11

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Αυτές τις περιοχές θα σαρώσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Κακοκαιρία: Πώς θα χτυπήσει η κακοκαιρία σχεδόν το σύνολο της χώρας, με καταιγίδε και ισχυρούς ανέμους - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ

ΠΙΕΡΙΑ - Παραμένουν ψηλά τα κρούσματα

 

Νέο θλιβερό αρνητικό ρεκόρ με 121 νέους θανάτους από κορονοϊό στην Ελλάδα μέσα σε ένα 24ωρο όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Στη Θεσσαλονίκη καταγράφονται 486 νέα κρούσματα και στην Αττική 273.

Ο Αρης, ο Ολυμπιακός και το μπαράζ του ’80!

 Αρης εναντίον Ολυμπιακού σε μια σχέση μάλλον… πελατειακή τα τελευταία χρόνια. Εννέα σερί νίκες ο Ολυμπιακός και στις δύο έδρες μετά το 2-2 στις 29 Οκτωβρίου 2012 στη Θεσσαλονίκη, η μοναδική φορά που ο Ολυμπιακός δεν νίκησε στους τελευταίους 14 αγώνες, τότε με «ερυθρόλευκα» γκολ από Αμπντούν και Χολέμπας.

Στοίχημα: Με τον διπλασιασμό της Έβερτον και τα λίγα γκολ στο «Χόθορνς»

 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (28/11), περιλαμβάνει δύο επιλογές από τη 10η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η Έβερτον υποδέχεται τη Λιντς, αργότερα Γουέστ Μπρομ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κοντράρονται στη μάχη ουραγών της βαθμολογίας.

“Παγώνουν” πρόστιμα για παραβίαση του lockdown – Η απόφαση που ανατρέπει τα δεδομένα

 

Στις “καλένδες” στέλνει το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Λιβαδειάς πρόστιμο και “λουκέτο” ενός ουζερί στη Θήβα, που φέρεται να παραβίαζε τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Super League - Τα φώτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πέφτουν τα φώτα της 10ης αγωνιστικής της Super League, με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό, να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 28/11

Αίθριος ο καιρός σήμερα – Μέχρι και 20 βαθμούς η θερμοκρασία

 Νεφώσεις αναμένονται σε όλη τη χώρα, με τον καιρό σταδιακά να βελτιώνεται. Στα δυτικά και τα νότια οι νεφώσεις θα είναι πυκνότερες, όπου από το βράδυ βαθμιαία θα πυκνώνουν με αποτέλεσμα τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μία μικρή αύξηση, με το θερμόμετρο στα Δωδεκάνησα να φτάνει μέχρι και τους 20 βαθμούς.

Παράταση του lockdown έως τις 14 Δεκεμβρίου με εξαίρεση ίσως, δημοτικά και νηπιαγωγεία

 

Πρόθεση της κυβέρνησης φαίνεται να είναι το ενιαίο άνοιγμα της χώρας και όχι το άνοιγμα δύο ταχυτήτων - Οι δύο παράγοντες για τις οριστικές αποφάσεις.

Καμπανάκι για Πιερία και 17 περιοχές ακόμη που είναι στο κόκκινο

Κορονοϊός: 18 περιοχές με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο

Τέτοιες περιοχές και με τη σειρά του επιδημιολογικού φορτίου των 14 τελευταίων ημερών είναι οι εξής 18 σε σύνολο 74 περιοχών: Πέλλα, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Φλώρινα, Πιερία, Ημαθία, Σέρρες, Λάρισα, Κιλκίς, Χαλκιδική, Μαγνησία, Ξάνθη, Καρδίτσα, Έβρος, Καβάλα, Ροδόπη, Τρίκαλα.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Η ακαδημία της Ντόρτμουντ

Γράφει ο ΜΑΡΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

Η  Ντόρτμουντ έχει βγάλει πολλά ταλέντα τα τελευταία χρόνια όπως τον Ντεμπελε τον Πουλισιτς και άλλους. Τα ταλέντα που έχει φέτος όμως είναι άνευ προηγουμένου σε ταλέντο και ικανότητες όπως ο Σάντσο ο οποίος είναι ταχύς γρήγορος έχει καλό σουτ και μπορεί να πετύχει πολλά για αυτή την ομάδα.

ΕΛ.Γ.Α. - Παράταση για Ασφαλιστική Εισφορά 2019

 

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛ.Γ.Α. και λόγω των εξαιρετικών οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών, οι οποίες δημιουργούνται από την εξέλιξη της πανδημίας COVID 19,

Στοίχημα: Με το 2.07 στη Γερμανία και το 3.30 στην Πρέμιερ Λιγκ

 

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, με το πρόγραμμα της Παρασκευής (27/11) να περιλαμβάνει την έναρξη των αγωνιστικών στις ευρωπαϊκές λίγκες. Στην Μπούντεσλιγκα διεξάγεται το ζευγάρι Βόλφσμπουργκ-Βέρντερ, με τις δύο ομάδες να παραμένουν αήττητες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αμφίρροπη αναμέτρηση στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Κρίσταλ Πάλας να υποδέχεται τη Νιούκαστλ.

«Lockdown τις γιορτές - Κλειστά τα πάντα και τα Χριστούγεννα» προτείνουν λοιμωξιολόγοι στον πρωθυπουργό

 «Υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις για μείωση του αριθμού των κρουσμάτων. Εφόσον συνεχιστεί ο ρυθμός αυτός τότε θα αρχίσει να μειώνεται και η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Τότε θα μπορούμε να σχεδιάσουμε μια σταδιακή επάνοδο σε κάποιου είδους κανονικότητα. Προς το παρόν παρατείνονται τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό μέχρι και τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 06.00 το πρωί».

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Ανείπωτη τραγωδία. Πέθανε και ο άνδρας της 29χρονης λεχώνας που ξεψύχησε πέρσι από αλλεργία

 

Η 29χρονη είχε πεθάνει ακριβώς έναν χρόνο πριν στις 28 Νοεμβρίου

Μία απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κατερίνη, καθώς απεβίωσε ο σύζυγος της 29χρονης λεχώνας που είχε χάσει τη ζωή της πέρυσι εξαιτίας αλλεργικού σοκ που υπέστη λίγες μέρες αφού γέννησε το πρώτο της παιδί.

Δήμος Κατερίνης: Έτοιμο «το νέο σπίτι» της Δημοτικής Αστυνομίας

- Σε εξέλιξη η μεταφορά των υπηρεσιών στο πρώην κτίριο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας (Οδός Σβορώνου)

3ο Γυμνάσιο Κατερίνης - Συλλυπητήριο


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο Σύλλογος των Διδασκόντων και Διδασκουσών του 3ου Γυμνασίου Κατερίνης εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπητού κ. Δημητρίου Νταμπάκη,

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας - Παρέμβαση στην Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου Α.Ε

 

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας έκανε σχετική παρέμβαση στην Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου Α.Ε., λόγω αρμοδιότητάς της, για την τροποποίηση του χρόνου διάρκειας των φωτεινών σηματοδοτών, στην διασταύρωση της Περιφερειακής Οδού Κατερίνης με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών» 

«Στις 12 Δεκεμβρίου τα κρούσματα θα πέσουν στα 1.000» λέει καθηγητής του ΑΠΘ

 

«Αρχές του μήνα θα υπάρξει μείωση στους διασωληνωμένους» υπογράμμισε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ

Οικογενειακά δράματα εν μέσω κορωνοιού: «Κόψε το ρεύμα σε μία ώρα, τώρα κάνει μάθημα το παιδί μου»!



Συγκλονίζει περιστατικό στη Ροδόπη, με ιδιωτικό υπάλληλο να περιγράφει τι συνέβη όταν πήγε να κόψει το ρεύμα σε σπίτι για χρέος και ο πατέρας βγήκε και τον παρακάλεσε να περιμένει μια ώρα, γιατί έκανε μάθημα το παιδί του!

Αναπαύτηκε στην τελευταία του κατοικία, δίπλα στους γονείς του ο Ντιέγκο Μαραντόνα

 

Το τελευταίο «αντίο» είπαν φίλοι και συγγενείς στον Ντιέγκο Μαραντόνα σε κλίμα έντονα συναισθηματικά φορτισμένο, με τον Ντιεγκίτο πλέον να αναπαύεται δίπλα στους γονείς του με την ολοκλήρωση της ταφής του στο κοιμητήριο Jardin της Μπέλα Βίστα, δίπλα στους τάφους της μητέρας του Τότα και του πατέρα του Δον Ντιέγκο.

Η «Μελισσώ η Στεφανοκέρατη» μια Κατερινιώτισσα … νύμφη στα Τρίκαλα



Η Αγελάδα-φυλής Κατερίνης

Δημήτρης Ρουκάς M.ScΤεχν. Γεωπόνος Επιστημονικός Συνεργάτης Π.Ε. Πιερίας

Ένας από τους πιο γνωστούς μύθους της Ελληνικής Μυθολογίας μας, είναι η αρπαγή της όμορφης Ευρώπης από τον Δία, ο οποίος την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και μεταμορφώθηκε σε έναν ρωμαλέο ταύρο. Ο καρπός του έρωτα τους ήταν ο Μίνωας. Η μορφή του ταύρου που πήρε ο Δίας δε μπορούσε να είναι άλλη από τη μορφή των βοοειδών που έβοσκαν στην πλούσια πεδιάδα της Πιερίας έτσι όπως τα έβλεπε από τον θρόνο του ψηλά στον Όλυμπο.

Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Συλλυπητήριο

 


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ- ΕΣΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, με τη γνωστοποίηση της θλιβερής είδησης του θανάτου της Λουκίας Χιονίδη,

Μένουμε σπίτι… διαβάζουμε στο σπίτι - Οκτώ δωρεάν βιβλία από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ"


Οκτώ δωρεάν βιβλία

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας κάνει δώρο σε όλους ένα βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή κάθε εβδομάδα, μέχρι τα Χριστούγεννα, προκειμένου να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε δημιουργικά τον χρόνο της παραμονής μας -λόγω του κορονοϊού- στο σπίτι.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 27/11

Καλός για την εποχή ο καιρός - Ηλιοφάνεια στη Μακεδονία

 Ασθενείς τοπικές βροχές σε Εύβοια και Κρήτη αναμένονται την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020. Παγετός έως το πρωί κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

ΟΡ.ΦΕ.Ο - Συλλυπητήριο


 ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΡ.ΦΕ.Ο.

  Το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιδρυτικού μέλους του Οργανισμού, Βουλευτή Πιερίας και πρώην Δημάρχου Κατερίνης, Σάββα Χιονίδη, για την απώλεια της προσφιλούς του μητρός, Λουκίας. 

Καλύφθηκε το μετοχικό κεφάλαιο του Πιερικού - Οι μέτοχοι


ΠΑΕ ΣΦΚ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 ανακοινώνει την πλήρη κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 30.000€. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και μπρος το αβέβαιο μέλλον του Ελληνικού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πλήρη κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 30.000€, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με την συμμετοχή πολλών φίλων του συλλόγου.

Μ.Α.Ο Ράχης «Ο Απόλλων» - Αν έχουν κάποια αξιοπρέπεια να επιστρέψουν το υλικό

 Με μεγάλη μας λύπη και ύστερα από τόσο κόπο που καταβάλαμε για να επανέλθει το γήπεδο της κοινότητας σε μια λειτουργική κατάσταση, 

Στοίχημα: Σκοράρουν σε Γαλλία και Ολλανδία για το 1.62 και 1.73

 

Τέταρτη αγωνιστική στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με το πρόγραμμα της Πέμπτης (26/11) να περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ξεχωρίζει μάχη του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία απέναντι στην Αϊντχόφεν. Στη Γαλλία διεξάγεται το ζευγάρι Λιλ - Μίλαν, με τους «ροσονέρι» να παρατάσσονται χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς και τον τεχνικό Στέφανο Πιόλι.

Στα πορτοκαλί το Δημαρχείο Κατερίνης για την καμπάνια κατά της ενδοοικογενειακής βίας

Στην καμπάνια κατά της ενδοοικογενειακής βίας που πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας εξάλειψης της βίας, το τμήμα αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας της ΕΛ.ΑΣ (ΤΑΕΒ) με τη φωταγώγηση μνημείων και κτιρίων με το πορτοκαλί χρώμα, συμμετείχε ο Δήμος Κατερίνης.

Όταν ο Μαραντόνα απήγγειλε ποδοσφαιρική ποίηση με μια ασίστ…

Το Μουντιάλ του 1986, που τον καθιέρωσε, δεν το πρόλαβα ηλικιακά. Και δεν το θυμάμαι, και δεν ήμουν καν στην Ελλάδα τότε, ζούσαμε σε μια χώρα που δεν είχε ιδέα, ούτε τώρα έχει, για τη διαφορά soccer από football: στον Καναδά.

Επιστρεπτέα Προκαταβολή I, II και ΙΙΙ: Παράταση προσκόμισης των δικαιολογητικών μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2021, για επιχειρήσεις ενισχυόμενες βάσει του Προσωρινού Πλαισίου

Το Επιμελητήριο Πιερίας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του, ότι σύμφωνα με τις τροποποιητικές αποφάσεις του ΦΕΚ Α’ 5224/25.11.2020, παρατείνεται η προσκόμιση των δικαιολογητικών που αφορούν στην 1η, 2η και 3η Επιστρεπτέα Προκαταβολή μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2021,αντί της 30ης Νοεμβρίου 2020.

Κώστας Κουκοδήμος - Συλλυπητήριο


 ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βουλευτή Πιερίας, πρώην Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για την απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας Λουκίας.

Κώστας Κουκοδήμος

Δήμαρχος Κατερίνης