Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Γιάννης Σταυρίδης: "Οι Ελληνες διαιτητές έχουν επαναπαυτεί και σφυρίζουν τα... σκουπίδια - Μασάει λίγο τα λόγια του ο Κλάτενμπεργκ"

 Ο πρώην διαιτητής της SL1, Γιάννης Σταυρίδης, που έχει διευθύνει αγώνες στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, στη Σαουδική Αραβία, ακόμη και στο Κόπα Λιμπερταδόρες, μίλησε για το επίπεδο της διαιτησίας στην Ελλάδα, τη χρήση του VAR στο ελληνικό πρωτάθλημα και την παρουσία του Κλάτενμπεργκ μέχρι στιγμής.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Σχολή Διαιτησίας

 

Βασίλης Χατζηδίμπας - Όσο ψηλότερα γίνεται κοιτώντας πάντα προς τα πάνω και ποτέ προς τα κάτω!Σε ρυθμούς πανδημίας ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου και το γραφείο τύπου του συλλόγου της Πιερίας, ζήτησε την άποψη του Βασίλη Χατζηδίμπα για το πως αντιλαμβάνονται και οι ποδοσφαιριστές την σημερινή κατάσταση. Παρουσιάζουν ενδιαφέρον οι απαντήσεις του Κατερινιώτη, κεντρικού αμυντικού: 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ: Περιορισμοί στην πώληση βιομηχανικών προϊόντων, που δεν είναι είδη πρώτης ανάγκης, από τις υπεραγορές τροφίμων (super market)

Ακόμη μία δικαίωση του αγώνα του Επιμελητηρίου Πιερίας υπέρ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων συνιστά η σημερινή ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.71608/2020 (ΦΕΚ Β’ 4946/10.11.2020), σύμφωνα με την οποία οι υπεραγορές τροφίμων (super market) θα διαθέτουν μόνο τρόφιμα και διάφορα είδη πρώτης ανάγκης, μέχρι τη λήξη της υποχρεωτικής αργίας στις 30-11-2020.

Δήμος Κατερίνης: Απαλλαγή από την καταβολή μισθωμάτων κυλικείων σε σχολεία, ΚΑΠΗ & αθλητικά κέντρα

Την απαλλαγή από την καταβολή μισθωμάτων κυλικείων σε σχολεία, ΚΑΠΗ και αθλητικά κέντρα ζήτησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος από τους προέδρους  των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννη Νταντάμη, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θάνο Μπαρμπαγεωργόπουλο, καθώς και από τον Πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Νίκο Τσιαμπέρα,  στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Ποιοι μαθητές δικαιούνται δωρέαν tablet ή laptop για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

 Τα κριτήρια δανεισμού  φορητών συσκευών tablet και laptop στους μαθητές που δεν διαθέτουν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή στο σπίτι τους, προκειμένου να εξυπηρετηθούν για τη  σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε  το υπουργείο Παιδείας, είναι:

Ρημάζουν τα γυμναστήρια - Λουκέτα και πωλητήρια λόγω των διαδοχικών lockdowns

 

Σε δυσχερή θέση ο κλάδος των γυμναστηρίων - Έχει χάσει το 40% του πελατολογίου και το 50% του τζίρου του λόγω των διαδοχικών lockdowns

Παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του ο ΠιερικόςΜε μια ...λιτή παρουσίαση στο ...γκαζόν (προφανώς του Α΄ΔΑΚ) ο ιστορικός Πιερικός γνωστοποίησε τις νέες του εμφανίσεις για την φετινή περίοδο που δυστυχώς,  κανείς ακόμη δε γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει.

Δήμος Κατερίνης: Μείωση 20% στα δημοτικά τέλη για το 2021

Κώστας Κουκοδήμος: Βούλησή μας η στήριξη της κοινωνίας, του κάθε πολίτη

Σημαντικές μειώσεις στις βασικές κατηγορίες Δημοτικών Τελών, ενέκρινε χθες το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασής του.

«Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»Καλείστε στην Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ημέρα Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης, βάσει των διατάξεων του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 με τίτλο «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου».

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας - Τρίτη 10/11Τρίτη 10 Νοεμβρίου

Έντονα φαινόμενα στην Κρήτη – Τοπικές βροχές σε όλη τη χώρα

Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 στην ανατολική και νότια χώρα, στη Θράκη και στο Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές που κατά κύριο λόγο θα είναι ασθενείς. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν εκ νέου στην Κρήτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παγετός θα σημειωθεί σε περιοχές της Μακεδονίας.