Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Υπερήφανος ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας για δυο "δικά του" παιδιά!

Σε πρώτο πλάνο ο Γιώργος Παμλίδης του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και ακριβώς δεξιά (και πίσω του στη φωτο) ο Χάρης Ηλιάδης της ΑΕΛ. Δυο ποδοσφαιριστές Super League απο την Πιερία που εκτός αυτού, έχουν ένα ακόμη κοινό σημείο.

Όλα τα έντυπα μετακίνησης που ισχύουν εκτός το SMS στο 13033

 Από τις 06:00 του Σαββάτου (7/11) η χώρα μπαίνει σε καθεστώς lockdown και για τις μετακινήσεις μας θα απαιτείται η αποστολή SMS στο 13033. Πώς θα στέλνουμε το μήνυμα και η συμπλήρωση του εντύπου μετακίνησης.

Σε ψυχιατρική κλινική στην Κατερίνη 48χρονος- Βρέθηκε γυμνός και χτυπημένος σε ερημική περιοχή!

 


Σε ψυχιατρική κλινική στην Κατερίνη διανυκτέρευσε 48χρονος από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρέθηκε γυμνός, χτυπημένος και σε κατάσταση σοκ, μέσα στο αυτοκίνητό του σε ερημική περιοχή του Πηλίου, τρέμοντας φοβισμένος και χωρίς να είναι σε θέση να εξηγήσει τι του συνέβη!

ΠΙΕΡΙΑ - Προκήρυξη για θέσεις Νοσηλευτών

 Η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Αποκατάστασης – Ε.Ψ.Υ.Κ.Α προκηρύσσει θέσεις Νοσηλευτών για τις ανάγκες του Φορέα στις Μονάδες Ψυχικής Υγείας που λειτουργεί στους παρακάτω νομούς:

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ Κατερίνης - Αναστολή προπονήσεων και ευχαριστήριο σε ΜΥ MAXPET SHOP

 Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ανακοινώνει ότι, σε εφαρμογή των ειδικών μέτρων που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας ...αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας οι προπονήσεις και οι αγώνες της αντρικής ομάδας και της ακαδημίας!!

800 ευρώ για εργαζόμενους και δώρο Χριστουγέννων - Απαλλαγές σε εταιρείες και επιχειρήσειςΤα μέτρα στήριξης εργαζόμενων και επιχειρήσεων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά το μήνυμά του προς τους πολίτες για τον κορωνοϊό και το lockdown, εξειδίκευσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας σε δηλώσεις του.

Δήμος Κατερίνης: Ασφαλτοστρώσεις στον αστικό ιστό

Κώστας Κουκοδήμος: Βελτιώνουμε καθημερινά την κυκλοφοριακή ασφάλεια οχημάτων και πεζών

Δήμος Κατερίνης: Προληπτικοί καθαρισμοί φρεατίων στον πεζόδρομο της Μ.Αλεξάνδρου, ενόψει χειμώνα

Σε προληπτικούς καθαρισμούς φρεατίων στον πεζόδρομο της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Κατερίνη, προχώρησε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας ενόψει χειμώνα. 

Fakenews από την Ε.Λ.Μ.Ε. ΠιερίαςΣυνάδελφοι, προσοχή!

Από καιρό σας είχαμε προειδοποιήσει για τα πολιτικά παιχνίδια, που παίζουν οι κομματικές παρατάξεις σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση.

Πιερικός και Κώστας Γρηγοριάδης συνεχίζουν μαζί

 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

Άλλη μία πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του Πιερικού αποτελεί και η συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του Κώστα Γρηγοριάδη με τον Πιερικό.