Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Το γήπεδο του Βατανιακού δήλωσε έδρα ο Απόλλωνας Καλαμαριάς!

Το γήπεδο του Βατανιακού στην Κατερίνη θα χρησιμοποιεί ως έδρα ο Απόλλων Πόντου για τους εντός έδρας αγώνες του τη νέα σεζόν στο Πρωτάθλημα της Football League.

Εισηγούνται κλείσιμο του ερασιτεχνικού αθλητισμού - Πιθανό ένα δεύτερο lockdown μέχρι τις 15 Νοεμβρίου

Κορονοϊός: Τα 5 νέα μέτρα που «κλείδωσαν» και η εισήγηση των ειδικών στον Μητσοτάκη

Tα μέτρα που φαίνεται να «κλείδωσαν» για να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού αναμένεται να ανακοινωθούν την Παρασκευή (30/10)

Boot Camp fitnes studio - Για να είμαστε όλοι ασφαλείς!Λαμβάνοντας υπόψη την αναγκαιότητα λήψης των μέτρων 
για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού, 
κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες για να είμαστε όλοι ασφαλείς!


Πρωταθλήματα ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Πρόγραμμα και διαιτητές αγώνων Σαββατοκύριακου

 


ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ --- ΥΠΟΔΟΜΕΣ 2020-2021 ---
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΩΝΩΝ 31ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ & 1ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ2020

Β΄ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Πρόγραμμα, διαιτητές, παρατηρητές 5ης αγωνιστικής

 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γ΄ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Πρόγραμμα, διαιτητές, παρατηρητές 5ης αγωνιστικής


 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α΄ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Πρόγραμμα, διαιτητές, παρατηρητές 5ης αγωνιστικής


5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ    Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

PRINTZIO Uomo Donna - Printzios Panagiotis

Τα μέτρα που ισχύουν για τις «πορτοκαλί» περιοχές καθώς και την περιοχή μας

Από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 30/10 στην Πιερία:

Απαγόρευση κυκλοφορίας από 00:30 έως 05:00.Εξαιρούνται μετακινήσεις για λόγους εργασίας και έκτακτης ανάγκης (λόγοι υγείας).

Κορονοϊός: Ανεβαίνει επίπεδο η Πιερία - Απο 2 σε 3 και απο κίτρινο σε πορτοκαλίΑπό το πρωί της Παρασκευής, οι Π.Ε Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Ροδόπης μπαίνουν στο «Επίπεδο 4» του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας. Αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας μεταφέρονται στο «πορτοκαλί» επίπεδο συναγερμού.

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 3ος όμιλος: Πρόγραμμα, διαιτητές και παρατηρητές 5ης αγωνιστικής

Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

Κώστας Κουκοδήμος: Ο Πιερικός ακόμη πιο ψηλά – Κάτω τα χέρια από την ιστορική μας ομάδα!

Το τελευταίο διάστημα είναι σε εξέλιξη προσπάθεια απαξίωσης του ιστορικού μας Πιερικού με σενάρια που οι γνωστοί ψιθυριστές διακινούν με μεγάλη ευκολία, ότι δήθεν «η ομάδα δεν θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της».

ΕΛ.Γ.Α - Προκαταβολές των αποζημιώσεων ύψους 26 εκατομμυρίων ευρώ


 ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΩΝΑ «ΙΑΝΟΣ» 

Καταβάλλονται αύριο 30 Οκτωβρίου 2020, σε μικρότερο χρονικό διάστημα του ενός μηνός από την ημερομηνία λήξης υποβολής δηλώσεων ζημίας, οι προκαταβολές των αποζημιώσεων στις καλλιέργειες του φυτικού και ζωικού κεφαλαίου, ύψους 26 εκατομμυρίων ευρώ. Οι δικαιούχοι αγρότες είναι 6.743 και οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι είναι 169.

Κώστας Κουκοδήμος: Έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να αξιοποιηθεί το πρώην Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας με σεβασμό στην εκκλησιαστική κληρονομιά του τόπου

- Ο Δήμος Κατερίνης αντίθετος στο ενδεχόμενο μετεγκατάστασης της δομής της Μηλιάς στο σημαντικό θρησκευτικό - πολιτιστικό μνημείο της Πέτρας Ολύμπου

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Μιλάμε με έργα, πράξεις και χειροπιαστές αποδείξεις! Τον τελευταίο καιρό η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΌΣ έγινε μάρτυρας διαφόρων δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς επίσης γίναμε και αποδέκτες διαφόρων ψιθύρων που κυκλοφορούσαν στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης μας.

Οφείλουμε όμως να επαινούμε και την εύρυθμη λειτουργία υπηρεσιών του Δήμου ΚατερίνηςΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

  Με τη διαπίστωση νεκρού σκύλου στην είσοδο κεντρικής πολυκατοικίας επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, το πρωί της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου 2020, ειδοποιήθηκε για τη σχετική απομάκρυνση του ζώου η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης. 

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του αθλητικού κέντρου Νέας Εφέσου προϋπολογισμού 454.780€

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του υφιστάμενου αθλητικού κέντρου της Νέας Εφέσου. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού (μετά την έκπτωση) 454.780,37 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων «ΦιλόΔημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Τελευταία ημέρα υποβολής αίτησης για τους Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής για την ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣΕπειδή αύριο είναι η τελευταία ημέρα υποβολής αίτησης για τους Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής για την ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ που διοργανώνει η Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με την Π.Ε.Π.Φ.Α., ο σύνδεσμος μας, σαν τελευταία υπενθύμιση για κάθε ενδιαφερόμενο, έκρινε σκόπιμο να ξαναδημοσιεύσει την σχετική ανακοίνωση από το site της Ε.Π.Ο.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! - Ενημέρωση για αποστολή παραπλανητικών email


Το Επιμελητήριο Πιερίας σας ενημερώνει ότι τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί να γίνεται διακίνηση απατηλών και ψεύτικων ηλεκτρονικών μηνυμάτων.Το φαινόμενο αυτό έχει παρατηρηθεί έντονα στα ηλεκτρονικά μηνύματα δημοσίων και ιδιωτικών φορέων.

ΠΙΕΡΙΑ - Λουκέτο 15 ημερών και 3.000 ευρώ πρόστιμο σε εστιατόριο

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.