Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Αποχωρεί η Κοζάνη απο το πρωτάθλημα?

                  

Μετά  την αποχώρηση του Αλεξάνδρου Αδαμίδη όπου είχε αναλάβει το διοικητικό και οικονομικό κομμάτι της ομάδας, το Δ.Σ. της  Κοζάνης

ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ - Τραπέζι στους παίκτες η διοίκηση πριν τον Πυδναικό (φωτο)

 Φωτορεπορτάζ από το γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση της ομάδας στους ποδοσφαιριστές ενόψει του επικείμενου αγώνα με την Πύδνα!

Ο Γιάννης Ζαντόπουλος στο νέο Δ.Σ. του ΗρακλήΟ κόσμος του Ηρακλή αρωγός στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Από την πρώτη μέρα της διάθεσης τους οι φίλαθλοι της ομάδας ανταποκρίνονται και δείχνουν με τον πιο έμπρακτο τρόπο ότι βρίσκονται στο πλευρό του συλλόγου.

Συγχαρητήριο Μήνυμα της Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας

 Ο Πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Συν. Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, συγχαίρουν θερμά το Μέλος του Δ.Σ. της Τράπεζας κ. Ηρακλή Τσιτλακίδη για την πολύ πρόσφατη εκλογή του τόσο ως Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας όσο και ως Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Ενημέρωση σχετικά με τις αποζημιώσεις από τις καταστροφές που προκάλεσε ο «Ιανός»

Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος συγκάλεσε σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού με θέμα τον συντονισμό των ενεργειών των Υποκαταστημάτων και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος για την προώθηση του εκτιμητικού έργου των ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν από τις καταστροφικές συνέπειες του Μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός», σε διάφορες περιοχές της χώρας. 

Ο Πιερικός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή ΝΤΟΥΝΗ ΜΑΡΚΟΟ Μάρκος Ντούνης  είναι γεννημένος στις 09/05/1992 και αγωνίζεται ως πλάγιος μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Κ-19 του Πανιωνίου  και αγωνίστηκε στη συνέχεια σε,  Α.Ε.Κ, ΑΡΗ, Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου και την προηγούμενη σεζόν με την ομάδα των Τρικάλων όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE. 

Συμμετοχή του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Β. Γερολιόλιου στη διευρυμένη τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη για τις επετειακές δράσεις της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συμμετείχε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος. 

Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ: Πρόγραμμα Εορτασμού της 80ης Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

Διαδικτυακό Σεμινάριο από το Επιμελητήριο Πιερίας με θέμα: «Ανθεκτικότητα σε περίοδο κρίσης»

 


Το Επιμελητήριο Πιερίας σας ενημερώνει ότι θα υλοποιήσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο ανοιχτό διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με θέμα: «Ανθεκτικότητα σε περίοδο κρίσης», τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και ώρα 19:00.

Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Δημητρίου ΔΙΑΣ - Ευχαριστήριο

Ως εκπρόσωποι του χωριού μας και των συγχωριανών μας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Κατερίνης και τον Δημαρχο μας Κώστα Κούκοδήμο για την απόφαση ανανέωσης και ανάδειξης του μνημείου στον χώρο ταφής των εκτελεσθέντων συγχωριανών μας στον Σιδηρόδρομικό σταθμό Κατερίνης.