Τα δύο αναμενόμενα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύσουν από το Σάββατο, ανακοίνωσε στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός:
Τα δύο αναμενόμενα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύσουν από το Σάββατο, ανακοίνωσε στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός:
Είδαμε με προσοχή τον αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή στον Πλαταμώνα. Διαβάσαμε με προσοχή την τοποθέτηση της αντιπάλου ομάδας για τον διαιτητή του μεταξύ μας αγώνα. Είδαμε και ξαναείδαμε το βίντεο που ανέβηκε στις ιστοσελίδες της περιοχής μας.
Γράφει ο ΜΑΡΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ
Το βράδυ της Κυριακής στις 8.30 ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν για να πάρουν πολύτιμους βαθμούς ο ένας από τον άλλον.
Σε εγκατάσταση παλλόμενων φωτεινών σηματοδοτών, για ασφαλή διέλευση και κυκλοφορία, στην Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου του Δήμου Κατερίνης, προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.
Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:
«Με ευαισθησία, συνέπεια και κοινωνική ευθύνη η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας ικανοποιεί ένα αίτημα πολλών ετών που άπτεται στην ποιοτική αναβάθμιση της διαβίωσης των σπουδαστών των στρατιωτικών σχολών»
Πρεμιέρα για τις ελληνικές ομάδες στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (22/10), περιλαμβάνει τη μάχη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ομόνοια, ενώ η ΑΕΚ έχει δύσκολη αποστολή στην Πορτογαλία με αντίπαλο την Μπράγκα.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ομόνοια στην άδεια Τούμπα, με τις δύο ομάδες να έχουν… προηγούμενα από το 1976-77, στον 1ο γύρο του Πρωταθλητριών, εποχή της πρώτης μεγάλης ομάδας του «δικεφάλου του Βορρά», Γιώργου Κούδα προεξάρχοντος.
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΚΕΑ, ΤΕΒΑ κλπ).
Για το γεγονός ότι μπήκε στην πεντάδα των αρχηγών και την άποψη του για την σεζόν μέχρι τώρα μίλησε ο Δημήτρης Γιαννούλης, που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια.