Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Στο πλευρό των πληγέντων του Ν. Καρδίτσας η Ακαδημία Π.Π.Π.

Ο αγιασμός του Ολύμπου Βροντούς - Στόχος η άνοδος



Η χρονιά μας ξεκινάει με τον καθιερωμένο αγιασμό, τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής.

Ο αγιασμός του Άρη Κοκκινοπλιτών (φωτο)



Αγιασμός σήμερα για την ομάδα μας.....!!!!!

Ευχόμαστε στον προπονητή μας κ. Γιώργο Σκέντο και τους ποδοσφαιριστές μας,  με την ευλογία του Θεού, πάντα επιτυχίες και υγεία!!!!!!

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - Την άλλη Κυριακή 11/10 πρεμιέρα στον 3ο όμιλο - Στις 18/10 παίζουν οι 5ος, 6ος και 10ος Όμιλος



Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο και έλαβε αποφάσεις αναφορικά με τον τόπο διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης και για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Σε δυο ομίλους το πρωτάθλημα της Football League



Η ανακοίνωση από τη διοργανώτρια: 

«Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 – Football League, το οποίο πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, με απαρτία.

Δήμος Κατερίνης – ΔΕΥΑΚ: Κατασκευή τοπικού δικτύου ομβρίων στο 19ο Δημοτικό Σχολείο

Ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα του 19ου Δημοτικού Σχολείου(περιοχή Τιμίου Σταυρού),βρίσκει επιτέλους τη λύση του. Ο λόγος για την κατασκευή από τη ΔΕΥΑΚ τοπικού  δικτύου ομβρίων, επί της οδού Τυρταίου, με παράλληλη κατασκευή σχαρών, για την ομαλή απορροή και τη μη συγκράτηση λιμναζόντων υδάτων. 

Παράταση για την καταβολή ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς για το 2019 έως τις 30 Οκτωβρίου


Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛ.Γ.Α. παρατείνεται  η καταληκτική ημερομηνία καταβολής ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς για το έτος 2019, από την 30η Σεπτεμβρίου 2020 στις 30 Οκτωβρίου 2020. 

Επίσκεψη και ενημέρωση Πολωνών κτηνιάτρων στο κυνοκομείο Δ.Κατερίνης

Η ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΓΙΝΕ 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, ΚΩΣΤΑ ΦΙΛΟΚΩΣΤΑ

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus και ενόψει της παγκόσμιας ημέρας ζώων, το κυνοκομείο Δ.Κατερίνης επισκέφθηκαν τέσσερις Πολωνοί κτηνίατροι τεχνολογικής εκπαίδευσης. 

Με το 2.15 του ΠΑΟΚ και τη φόρμα της Έβερτον



Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεσπόζει στο πρόγραμμα της Τετάρτης (30/09). Η ελληνική ομάδα υποδέχεται την Κρασνοντάρ και καλείται να ανατρέψει την ήττα (2-1) στη Ρωσία. Αγωνιστική δραστηριότητα υπάρχει και στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, με τη φορμαρισμένη Έβερτον να φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ.

Καθαρισμός ρέματος στον Κάτω Άγιο Ιωάννη από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Συνεχίζονται, οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.

Στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας η Ολυμπιονίκης του Ν.Ο.ΚΑΤ Κατερίνα Νικολαΐδου

 Η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ 

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Δημοτικό Σχολείο Παραλίας - Πιερίας επισκέφτηκε η Ολυμπιονίκης του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Νικολαΐδου Κατερίνα για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού .

Δήμος Κατερίνης: Σε εξέλιξη η υλοτόμηση στην επιφάνεια του Φράγματος Εξοχής

Εναρμονιζόμενο με  την υπόδειξη της  Διοικητικής Αρχής Φραγμάτων σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνέχιση ανάπτυξης δασικής βλάστησης στην επιφάνεια του χωμάτινου Φράγματος Εξοχής, στην υλοτόμηση – καθαρισμό της έκτασης που καταλαμβάνει το Φράγμα, προχώρησε η Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης. 

Καλλιτέχνες ζωγραφίζουν τα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ στο Εμπορικό Κέντρο της Κατερίνης



Η πρωτοβουλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δράσης καθαρισμού όψεων «KateriniUrban Project»

Σε υπαίθριο ζωγραφικό καμβά μετατρέπονται με πρωτοβουλία του Δήμου Κατερίνης 40 περίπου ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης. Μάλιστα ένα από τα σημεία αναφοράς είναι πλέον στον κεντρικό πεζόδρομο, στο χώρο με τα περισσότερα ΚΑΦΑΟ.  

Παράταση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ»



 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΓΕΦΥΡΑ»

Σύμφωνα με σημερινή δήλωση του υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, η κυβέρνηση παρατείνει για ένα (1) μήνα, έως και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020,

Η ευκαιρία του ΠΑΟΚ, τα στατιστικά και… ο Βρύζας



Τεράστια ευκαιρία απόψε για τον ΠΑΟΚ, ό,τι και να λέμε, στη ρεβάνς με την Κρασνόνταρ. Το ψάχνει καιρό, το επιζητά να μπει στους ομίλους, έχει αποκλειστεί σε προκριματικά με απίθανους τρόπους, στο πρώτο «έδειξε» στους Ρώσους τι μπορεί να κάνει (ήταν καλύτερο στο τερέν, και με χαμένο πέναλτι νωρίς), do or die.

Μέχρι την Κυριακή τα έκτακτα μέτρα κορονοϊού στην Πιερία

Παράταση των περιοριστικών μέτρων στην Πιερία έως και τις 4 Οκτωβρίου 2020

Παρατείνονται τα μέτρα έως και 04/10 στις Π.Ε. Χαλκιδικής, Χανίων, Λέσβου, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας, Κιλκίς και Τρικάλων και στον Δήμο Μυκόνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον συμπολίτη μας κ. Γραμματικόπουλο Κωνσταντίνο,

Απολυμάνσεων συνέχεια από τον Δήμο Κατερίνης



Με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, συστηματικά σε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας προβαίνει ο Δήμος Κατερίνης.

Προσφορά εργασίας


Η εταιρεία ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΕ αναζητεί υπάλληλο με ειδικότητα ηλεκτρολόγου-μηχανολόγου,  
με πολύ καλή γνώση προγράμματος AutoCAD. 

Θα ληφθεί υπόψη  σχετική ειδικότητα σε ΑΠΕ( φωτοβολταϊκά πάρκα). 

Αποστολή βιογραφικών σε info@isologismos-oe.gr

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Καλαιτζιδης Στέλιος-τηλ 6936553999, 
Κιαφα Φωτεινή -τηλ 6970887323.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ - Συνεχίζουμε μαζί για 16η χρονιά!



Στην Βέροια ο Άγγελος Οικονόμου!

 Παίκτη που έμαθε τα μυστικά της μπάλας στις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου και θήτευσε σε επίπεδο δεύτερης κατηγορίας στην χώρα μας για λογαριασμό του ΟΦΗ, της Δόξας Δράμας και του Πλατανιά, ενέταξε στο δυναμικό της η Βέροια.

Ο καιρός στην Πιερία - Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου



ΤΕΤΑΡΤΗ 30ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Κατερίνη - Προσφορά εργασίας

30 ευρώ ημερομίσθιο !

 Το καφενείο-τσιπουράδικο "Ο ΚΩΣΤΑΣ" στην Κατερίνη, ζητάει σερβιτόρα για εργασία.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Πιερικός - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου Σάββατο βράδυ κεκλεισμένων των θυρών στο Α' ΔΑΚ



Ο Πιερικός ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 20:00 με την ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδιού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Α ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΊΝΗΣ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ευχαριστήριο σε Σπύρο Κουλκουδίνα

 Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά και εγκάρδια το Φαρμακείο του κ. Σπύρου Κουλκουδίνα για την ευγενή χορηγία φαρμακευτικού υλικού προς την ομάδα μας για την τρέχουσα περίοδο προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος της Football League.

Δήμος Κατερίνης: Συστηματικές παρεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους



Περισσότερες επιλογές για την άθληση προς όλους, εξασφαλίζουν οι λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς η συντήρηση και αναβάθμισή τους αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για τον Δήμο Κατερίνης.

Παίκτη Γ΄Εθνικής απέκτησε ο Αιγινιακός!

 

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία σημείωσε χθες ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, αφού απέκτησε τον έμπειρο Ημαθιώτη μέσο ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος είχε τελευταίο ποδοσφαιρικό σταθμό τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων ομάδα της γενέτειρας του με την οποία αγωνίστηκε στην Γ ´ εθνική κατηγορία.

Συνάντηση εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, με τους υπευθύνους για τη μεταφορά των μαθητών (Ταξί, Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ) , τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κ. Φλώρα Σορώτου, τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κ. Μεταξία Τσιαργαλή,  καθώς και υπηρεσιακούς  παράγοντες, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Δήμος Κατερίνης: Παιδική χαρά με χρώμα & ασφάλεια στον Σιδηροδρομικό Σταθμό



Ένα ελκυστικό και ασφαλές περιβάλλον, προκειμένου παιδιά και συνοδοί  να περνούν το χρόνο τους ευχάριστα και προπάντων με τρόπο που να μην τους προσβάλλει διαμορφώθηκε στην παιδική χαρά στην περιοχή «Γερμανικά», στον Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Δήμος Κατερίνης: Ανάπλαση &ανάδειξη του Μνημείου Πεσόντων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό



Στην ανάπλαση - αισθητική αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του μνημείου πεσόντων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, στην οδό Διγενή Ακρίτα, καθώς και στη βελτίωση των λειτουργικών χαρακτηριστικών του συγκεκριμένου κοινοχρήστου χώρου, προχωρά ο Δήμος Κατερίνης.

Στοίχημα: Ολυμπιακός με 1.77 και Τσέλσι σε combo



Η ρεβάνς του Ολυμπιακού στην Κύπρο με αντίπαλο την Ομόνοια, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης (29/09). Αγωνιστική και στοιχηματική δραστηριότητα υπάρχει και στην Αγγλία, με την Τότεναμ να υποδέχεται την Τσέλσι στο Λιγκ Καπ.

Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας - Με τηλεδιάσκεψη φέτος η σύσκεψη

Με τηλεδιάσκεψη φέτος η σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για το σχεδιασμό και τις δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων,  χιονοπτώσεων και παγετού

Η πιο αδιανόητη ντρίπλα στην ιστορία…

Πρόκειται για μια σημαντική προσωπικότητα του σκανδιναβικού ποδοσφαίρου με εμπειρίες και περγαμηνές. Ως ποδοσφαιριστής είχε μια πλούσια καριέρα αγωνιζόμενος σε Βαλερένγκα, Λίλεστρομ, Μπλάκμπερν, Ρέιντζερς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου βίωσε τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του και ειδικά το 1998-99, όταν οι «κόκκινοι διάβολοι» του σερ Άλεξ Φέργκουσον κατέκτησαν το τρεμπλ.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας - Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου


Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου

«ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» στην ενημέρωση με την Χριστίνα Σιδηροπούλου - Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν Τρίτη 29/9.



«ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ»

στην ενημέρωση με την Χριστίνα Σιδηροπούλου

Καθημερινά, 9:00 – 10:00, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης 95,3FM

Στην τελική ευθεία οι αήττητες πρωταθλήτριες Κορασίδες του Πιερικού


 Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

  Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας βρίσκονται οι Κορασίδες του Πιερικού, καθώς το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα των Κορασίδων και η ομάδα του Πιερικού υποδέχεται στην 1η αγωνιστική την ομάδα της Βέροιας.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Έκλεψε μοτοσυκλέτα αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.


 Συνελήφθη χθες (27 Σεπτεμβρίου 2020) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας,

Ο καιρός στην Πιερία - Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου



ΤΡΙΤΗ 29ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι καψούρα. Μασκούλα, σύρμα, καφεδάκι και ματσάκι χωρίς συνωστισμό!



Του Μπάμπη Πεΐδη

Διάβασα για την απαγόρευση εισόδου των φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων. Διαφωνώ κάθετα για το απόλυτο της αποφάσεως, γιατί πιστεύω ότι σε μια κερκίδα 300 ατόμων θα μπορούσαν να μπούν 80-100 φίλοι του ποδοσφαίρου και να δούν, χωρίς να συνωστίζονται ένα παιχνίδι.

Στέργιος Τόκας - "Σαββατοκύριακο παίζουμε". Κύπελλο την Τετάρτη 7 και 14 Οκτωβρίου


Ξεκινάει το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. Τα παιχνίδια θα γίνονται χωρίς κόσμο στις κερκίδες και με όχι πάνω απο 50 άτομα συνολικά στον αγωνιστικό χώρο.

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης - «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»



Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για Επικαιροποίηση της Απόφασης ανάρτησης πινάκων αποτελεσμάτων Διοικητικού ελέγχου στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020»

Γκολ με 1.97 και 2.27 στην Πρέμιερ Λιγκ



Δύο επιλογές περιλαμβάνει το κείμενο της Δευτέρας (28/09), αμφότερες προέρχονται από την 3η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι στο «Άνφιλντ», με την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ να φιλοξενεί την Άρσεναλ.

Δωρίζει στο Δήμο Κατερίνης 2.000 δίσκους βινυλίου

 

Ενημερώθηκε από το διαδίκτυο για την 

πρωτοβουλία δημιουργίας συλλογής δίσκων στο δήμο Κατερίνης

Η συνάντηση έγινε σήμερα το πρωί στο Γραφείο του Δημάρχου Κ. Κουκοδήμου

Δυο χιλιάδες δίσκους βινυλίου, από την προσωπική του συλλογή, θα προσφέρει στο Δήμο Κατερίνης, ο Αντιναύαρχος Πολεμικού Ναυτικού ε.α. Σπυρίδωνας Περβαινάς, κάτοικος Αθηνών.

Γ.Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Συγχαρητήριο στους αθλητές-ιες του συλλόγου για την εισαγωγή τους στην τριτο-βάθμια εκπαίδευση (Α.Ε.Ι)

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Γ.Α.Σ  ΟΛΥΜΠΙΟΣ  ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

         -Το  Δ.Σ του Γ.Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΟΣ  ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Πακρατίου  Αθλήματος συγχαίρει  τους  αθλητές-ιες  του συλλόγου για  την  εισαγωγή  τους στην τριτο-βάθμια εκπαίδευση (Α.Ε.Ι)  χωρίς  εξετάσεις  και με  προσαύξηση μορίων  λόγω των αθλητικών  τους επιτυχιών εντός  -  εκτός ΕΛΛΑΔΟΣ  και  τους  εύχεται καλή  σταδιοδρομία. 

Κορονοϊός: Επέστρεψε στη Λαμία από την Πιερία και βρέθηκε θετικός

 Η διασπορά του νέου ιού προβληματίζει τους επιστήμονες

Ακόμη ένα κρούσμα κορονοϊού διαγνώστηκε στην πόλη της Λαμίας το μεσημέρι της Κυριακής (27/9). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 31χρονος μετά από κάποια συμπτώματα που είχε προσήλθε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και μετά από τεστ που έγινε στο ειδικό εργαστήριο του Μικροβιολογικού Τμήματος βγήκε θετικός.

ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ - Ευχαριστήριο στους χορηγούς του αθλητικού υλικού

Ο ΓΑΣ Σβορώνου κοινοποίησε ευχαριστήριο σε επιχειρήσεις οι οποίες ενίσχυσαν τον σύλλογο, προσφέροντας χορηγία το αθλητικό υλικό της φετινής περιόδου:

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου του Δήμου Δίου-Ολύμπου συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ (KA204)



Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ KA204 με τίτλο «Rural and Regional Libraries as Local Family Entrepreneurship centers».

ΑΕ ΚΟΎΚΟΥ - Όλα τα κάνουμε με μεράκι και ανιδιοτέλεια!


 ΑΕ ΚΟΎΚΟΥ - ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

   Με την έναρξη της νέας χρονιάς  2020/21 στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο Πρόεδρος  και το συμβούλιο της ομάδας μας ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ ευχαριστεί όσους  καλοθελητές και φίλους μας συνδράμουν, βοηθούν και συμπαρίστανται στην προσπάθειά μας.

Εμπρόθεσμη κατάθεση ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ στο ΣΤΕ

 Εκδόθηκε από την αρμόδια περιβαλλοντική υπηρεσία (ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.) η τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων για το αιολικό πάρκο στην Μηλιά Πιερίας. Κύριο εργαλείο για την εναντίωση έναντι της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών είναι πλέον η εμπρόθεσμη κατάθεση ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ στο ΣΤΕ.

Ολυμπιακός Βόλου - Πιερικός 1-0 σε φιλική αναμέτρηση (φωτο)

 Ο Ολυμπιακός Βόλου πραγματοποίησε ακόμη ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών του για το πρωτάθλημα της Football League.

Μελέτη Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης: 7.000 κρούσματα και 250 θάνατοι ημερησίως στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

 Μάχη δίνει η κυβέρνηση για να αποφύγει ένα ολικό lockdown, έστω στην Αττική κάτι το οποίο ίσως δώσει τη χαριστική βολή στην Οικονομία. Τα στοιχεία αναλύονται μέρα με τη μέρα και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα στοχευμένα μέτρα προκειμένου να μην χρειαστεί το απευκταίο ενδεχόμενο.

Νέα πολύ μεγάλη μεταγραφική κίνηση από τον Πιερικό (Αρχέλαο) - Ανανέωσε ο Θάνος Παπαδημητρίου


Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

Νέο μεταγραφικό “μπαμ” από την διοίκηση του τμήματος βόλεϊ που προχώρησε σε συμφωνία με τον Θάνο Παπαδημητρίου, και πέτυχε την ανανέωση της συνεργασίας τους και για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.